Розглянуто Для Коваленко (Звернення)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мегатрон Керрі

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
22 Лют 2024
Дописи
137
Реакції
381
Бали
68

Нікнейм адміністратора: Михайло Ломака
Особистий нікнейм: Доні Керрі
Суть скарги:
Вітаю Шановний Керівник Проекту Сергій Коваленко.
Хочу звернути увагу на серйозну проблему, пов'язану з діями адміністратора Михайла Ломаки. Останнім часом стало очевидним його упереджене ставлення до різних кланів на сервері. Клан Warriors, якому він, можливо, надає особисту перевагу, отримує явну підтримку. Це проявляється у вигляді несправедливих рішень, що працюють на їхню користь, а також у ситуаціях, коли порушення з боку цього клану ігноруються або мінімізуються.

Натомість клан Carry стикається з численними обмеженнями, які часто виглядають необґрунтованими або надто суворими. Наприклад, адміністрація приймає рішення, що блокують наші ініціативи, штрафує нас за дрібні порушення, або не дає можливості справедливо висловити свою позицію. Усе це створює відчуття, що ми перебуваємо в нерівних умовах порівняно з іншими кланами.

Такі дії з боку адміністратора не лише руйнують баланс гри, але й створюють напружену атмосферу всередині спільноти. Це може негативно вплинути на мотивацію гравців і загальну репутацію серверу.

Просимо провести детальну перевірку дій адміністратора Михайла Ломаки, зокрема щодо його можливого сприяння одному клану та пригнічення іншого. Важливо, щоб усі гравці та клани перебували в рівних умовах, і адміністрація демонструвала об'єктивність у своїх рішеннях. Сподіваємося на чесний розгляд ситуації та вирішення проблеми в інтересах всієї спільноти. Всі ці слова будуть підтвердженні скриншотами знизу.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1735647202545.png
Це перший скріншот що підтверджує нерівномірне ставлення до двох вище зазначених клана.
До цього була такаж ситуація з боку клану Warriors однак їм, просто провели бесіду без видачі покарання, за несвоєчасну реєстрацію старшого складу, а нашому клану одразу ж догана прилітає.

Тепер розберемо попередження на рахунок ТК, хочу зазначити що в правилах Неоф. Організацій не прописано те, що за порушення правил, а саме ТК, від старшого складу клану, йде покарання клану у вігляді Попередження. Злив це нашого клану, чи просто не бережне ставлення до своєї посади з боку Михайла Ломаки, вже вирішувати вам.
(
Також знизу буде скріншот списку за що клан отримує взагалі догани та попередження.)
1735647570590.png

Також, хочу вас попросити, а саме перевірити логи, тому що нещодавно за адміністраторатором були помічені дивні дії, на рахунок того, що він скупає золоту петрушку, а якщо так подивитися, то навіщо адміністрації золота петрушка. Тому прошу вас подивитися логи на рахунок подальших дій з цією петрушкою.
(
Докази нижче)
1735648327063.png

Дякую що дійшли до кінця цієї скарги.
Вітаю вас за наступаючим новим роком.
Сподіваємось на небайдужість до скарги, та детальне розглядання даної скарги.

Дата походження: 31.12.2024

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Переглянувши дії адміністратора, поспілкувавшись з ГС/ЗГС неоф, можу винести вердикт по скарзі:

Всі покарання, які застосовуються для кланів через їх певні порушення, узгоджуються з ГС/ЗГС Неоф, саме через них вирішується кожне покарання або усне попередження, тому упередженого ставлення я тут не побачила.

Щодо ваших слів про продаж/купівлю золотої петрушки, Михайло Ломака має повне право на це.
Адміністрація має право купувати та продавати речі, для своїх внутрішніх потреб або для того щоб заробити на цьому якісь кошти. Це не порушує правила гри і не має впливу на об'єктивність адміністрації.

Після перевірки всіх дій Михайла, можу з упевненістю сказати, що він не порушував жодних правил сервера.
Усі його дії були в межах встановлених норм і правил, і жодного зловживання своїми повноваженнями не було зафіксовано.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі