Відмовлено Для Коваленко та ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
42
Реакції
47
Бали
21
1. Нік адміністратора Ігор Ронський
2. Особистий нік Нурмухаммад Абдулрахманов

3. Суть скарги!

Вчора у вечорі я подав скаргу на Лідера НПУ К!

пояснюю, їхав я з больки до БУ та проїзджав сто, там я побачив що НПУ по комусь стріляє!

я зупинився, та по мені лідер нпуК зі своїми колегами почали вогонь без якої там причини!

в мене забрали водійське посвідчення, в мене не було розшуку но вони мені його видали та накинули 2 ГОДИНИ КПЗ!!!

Після чого я подаю то на форум все, це можна подивитися у моїй скарзі на минулій анкеті…

Потім я дивлюсь шо Ігор Ронський видає мені покарання таке як, (6000хв ДКВС, МУТ 30ХВ, ТА ЩЕ БАН 1 ДЕНЬ)
тобто в нпу я посилів по рп, я обізвав сотрудника він мене посадив но всеж розшук ітд мені накинув!!!!

Хочу щоб це дуже добре роздивилась ГОЛОВНА АДМІНІСТРАЦІЯ 02 СЕРВЕРУ

якщо до мене є питання ще я можу у Діскорді надади докази з самого початку до кінця!!!

та ось ще подивіться якої думки гравці у телеграм каналі по поводу Генерала НПУ К

4. ДОКАЗИ-у минулій скарзі на Лідерів!!!

5. Дата 27:05:2025

Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
42
Реакції
47
Бали
21
1. Нік адміністратора Ігор Ронський
2. Особистий нік Нурмухаммад Абдулрахманов

3. Суть скарги!

Вчора у вечорі я подав скаргу на Лідера НПУ К!

пояснюю, їхав я з больки до БУ та проїзджав сто, там я побачив що НПУ по комусь стріляє!

я зупинився, та по мені лідер нпуК зі своїми колегами почали вогонь без якої там причини!

в мене забрали водійське посвідчення, в мене не було розшуку но вони мені його видали та накинули 2 ГОДИНИ КПЗ!!!

Після чого я подаю то на форум все, це можна подивитися у моїй скарзі на минулій анкеті…

Потім я дивлюсь шо Ігор Ронський видає мені покарання таке як, (6000хв ДКВС, МУТ 30ХВ, ТА ЩЕ БАН 1 ДЕНЬ)
тобто в нпу я посилів по рп, я обізвав сотрудника він мене посадив но всеж розшук ітд мені накинув!!!!

Хочу щоб це дуже добре роздивилась ГОЛОВНА АДМІНІСТРАЦІЯ 02 СЕРВЕРУ

якщо до мене є питання ще я можу у Діскорді надади докази з самого початку до кінця!!!

та ось ще подивіться якої думки гравці у телеграм каналі по поводу Генерала НПУ К

4. ДОКАЗИ-у минулій скарзі на Лідерів!!!

5. Дата 27:05:2025

Вкладення

• IMG_5522.jpeg
    IMG_5522.jpeg
    556.5 Кб · Перегляди: 97

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,031
Бали
253
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Погоджуюсь з діями зі сторони лідера, оскільки з вашої сторони були масові порушення ПДР, їзда по зустрічній смузі довгий період часу (також проїзд через подвійну суцільну), додатково наїзд на громадян після чого по транспорту було відкрито вогонь та проведення процесуальних дій які ми можемо спостерігати на відео доказав у вашій скарзі.
Щодо покарання яке ви понесли, будьте обережними до слів які говорите працівникам НПУ та іншим гравцям.
Оскільки це карається та схиляючись на вашу історію покарань покарання будуть більш жорсткішими.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі