Розглянуто Для Кріс Ханзо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саша Колесник

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Кві 2024
Дописи
116
Реакції
54
Бали
31
Подавши скаргу на оскарження блокування https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Оскарження.188655/
я не побачив відповіді за що саме мене заблокували, на якій підстві на аккаунті 33673. В цій скарзі я не прошу оскарження, або перерозгляду. Лише відповідь за що саме. І чи рахуються висловлювання в моему особистому каналі в діскорді за порушення правил серверу в грі. Яким чином це працює? Можливо, якщо в реальному житті (офлайн) я буду спілкуватись з іншим гравцем серверу і буду обговорювати дії адміністрації 05, а цей гравець запише мій голос і відправе скаргу на мене, це також буде рахуватись? Маю надію на чітку розгорнуту відповідь, яка повністю закриє це питання. Зазда
я не побачив відповіді за що саме мене заблокували, на якій підстві на аккаунті 33673. В цій скарзі я не прошу оскарження, або перерозгляду. Лише відповідь за що саме. І чи рахуються висловлювання в моему особистому каналі в діскорді за порушення правил серверу в грі. Яким чином це працює? Можливо, якщо в реальному житті (офлайн) я буду спілкуватись з іншим гравцем серверу і буду обговорювати дії адміністрації 05, а цей гравець запише мій голос і відправе скаргу на мене, це також буде рахуватись? Маю надію на чітку розгорнуту відповідь, яка повністю закриє це питання. Заздалегідь, дякую

Саша Колесник

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Кві 2024
Дописи
116
Реакції
54
Бали
31
Подавши скаргу на оскарження блокування https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Оскарження.188655/
я не побачив відповіді за що саме мене заблокували, на якій підстві на аккаунті 33673. В цій скарзі я не прошу оскарження, або перерозгляду. Лише відповідь за що саме. І чи рахуються висловлювання в моему особистому каналі в діскорді за порушення правил серверу в грі. Яким чином це працює? Можливо, якщо в реальному житті (офлайн) я буду спілкуватись з іншим гравцем серверу і буду обговорювати дії адміністрації 05, а цей гравець запише мій голос і відправе скаргу на мене, це також буде рахуватись? Маю надію на чітку розгорнуту відповідь, яка повністю закриє це питання. Заздалегідь, дякую

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Ви при двох діючих адміністраторів ображали половину адміністраторів серверу та неадекватно висловлювались проти них. Також цитую Ваші слова "Ви хочете щоб я нормально відносився до ****************************ів є*****, с**** я буду до адмінів нормально відноситись" також "Якщо я стану на адмінку я не буду терпіти всякого Кріса ****************************а, та я його в перший день ***** пошлю" і далі образу в сторону адміністрації, ось за що Ви отримали блокування. Приношу вибачення за зменшення блокування облікового запису без Вашого оскарження. Блокування збільшено на 10 днів.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі