На розгляді Для Ксенії Київської

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Січ 2025
Дописи
29
Реакції
171
Бали
33
1. Нікнейм адміністратора: Ксенія Київська
2. Особистий нікнейм: Тревііс Хард #64750
3. Суть скарги:

Вітаю, шановна Ксеніє. Я розумію, що Ви вже розглядали моє звернення і відмовили, але я дуже прошу Вас вислухати мене ще один останній раз без жодних виправдань щодо ремонту ПК чи технічних нюансів.

Я повністю визнаю свою провину. Я припустився помилки, порушив правила форуму, і отримане покарання стало для мене серйозним життєвим уроком. Я сиджу в блокуванні вже майже три місяці і за цей час дійсно все переосмислив.

Зараз наближається масштабне оновлення 4.0, на яке всі так довго чекали. Я неймовірно хочу повернутися на проект, з нетерпінням чекаю на це оновлення і мрію почати все з чистого аркуша під Вашим керівництвом. Мені дуже шкода втрачати акаунт, у який я свого часу вклав стільки сил, часу та власних донатів, через одну дурну помилку.

Ксеніє, я щиро благаю Вас проявити великодушність і дати мені цей один єдиний другий шанс. Я не прошу повністю зняти покарання просто так — якщо це можливо, замініть мої 6000 днів на конкретний термін бану (наприклад, ще на кілька тижнів), або призначте будь-який інший ігровий компроміс.

Обіцяю, що з мого боку більше не буде жодного порушення ні в грі, ні на форумі. Дозвольте мені повернутися і стати частиною оновленого проекту. Дякую Вам за розуміння і дуже сподіваюся на Ваше серце.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
image.png

5. Дата походження: 26.06.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 1, Гостей: 1)

Угорі