Розглянуто Для К.Т.П та З.К.Т.П //// скарга на Олександра Навроцького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вільям Уoкер

Програш-це лише урок, який готує нас до перемоги
Реєстрування
25 Вер 2023
Дописи
104
Реакції
117
Бали
88
1. Discord сервер(-и): 01 02 03 04 05 06
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Олександр Навроцький
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: [L-LOVERS] Володимир Денсер @z1mb1
4. Суть звернення: Я зайшов у войс, щоб показати відкат ловлі на майно, потім Михайло Малюк, а саме лідер СБУ, почав неадекватно виражатися в мою сторону, тим самим спровокувавши мене нахамити у відповідь, щоб захистити свою честь та репутацію серед гравців. Але Олександр Навроцький кікнув мене з войсу без попередження, а свого друга Михайла Малюка залишив та продовжив бесіду. Я захожу другий раз та питаюсь у Олександра чи блатить він свого друга та не видає покарання, після він мені видає мут на 3 дні за причиною 14.1 доказта 13.2 на всі сервера доказ. Та ще хочу зазначити важливий факт, щодо видачі ціх покарань, у Олександра Навроцького до мене особиста ненависть, він думає, що я граю з сторонніми ПЗ і ловлю майно з ними, хоча я проходив перевірки та ПЗ не виявили та взагалі який мені сенс якщо я граю майже 4 роки. Прошу вас розібратися з цією ситуацією та запросити відкат від Олександра, зазначу саме від нього, а не від 3 особи.
5. Докази (скріншоти/відео): Докази
6. Дата видачі покарання: 16.02.2026

Останнє редагування:

Андрій Гончаров

Заступник керівника технічної підтримки
Заступник керівника тех підтримки
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
524
Реакції
372
Бали
123
Вітаю.
Переглянувши Ваші та надані модератором докази, можу повідомити наступне.

Після приєднання до каналу Ви одразу почали негативно висловлюватися щодо чинних правил. У відповідь Михайло Малюк дійсно допустив нецензурне висловлювання у ваш бік. Оскільки він є лідером організації та зобов’язаний комунікувати та надавати інформацію своєму складу, його порушення було передано слідкуючій адміністрації, а модератор надав йому попередження.

Щодо наданого Вами скріншота та порушення пункту 14.1 - покарання було видано
13.02.2026 вірно, оскільки Ви засмічували тематичний канал "Спілкування з адміністрацією", кричали та поводилися неадекватно. Попередження, які надавалися модерацією протягом п’яти хвилин, були вами проігноровані, у зв’язку з чим було застосовано відповідне покарання.

Щодо перманентного блокування яке ви отримали 16.02.2026 - його було видано за образу модератора, а саме за встановлення образливого нікнейму, який присутній у Вас і на момент розгляду скарги.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі