Владосік Снайпс
♡ | Північна Україна | ♡
- Реєстрування
- 6 Жов 2023
- Дописи
- 526
- Реакції
- 179
- Бали
- 48
1. Нікнейм адміністратора: -
2. Особистий нікнейм: Владосік Снайпс / 45404
3. Суть скарги:
Вітаю!
Сьогодні 08.08.24 між годинами 13:00-13:30 (за київським часом) я прилетів на ЦР на своєму гвинтокрилі (Rubinson R44), пробувши там близько 15 хвилин, вийшов і помітив що мого гвинтокрила немає, і стало зрозуміло, що його хтось з адміністраторів сервера (телепортував/прибрав).
Чому я думаю що це адміністрація?
По-перше, авіатранспорт не евакуюється...
По-друге, якщо навіть уже евакуюється, то раз в 30 хвилин, а я там пробув не більше ніж 15-20 хвилин...
Прошу перевірити по ID мого гвинтокрила (хто, що і як), і якщо це хтось з адміністраторів, то прошу покарати адміністратора згідно з правилами сервера.
Дякую!
P.S- На фото чітко видно що він знаходиться майже 19 000-км від мене...
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
5. Дата походження: 08.08.24
2. Особистий нікнейм: Владосік Снайпс / 45404
3. Суть скарги:
Вітаю!
Сьогодні 08.08.24 між годинами 13:00-13:30 (за київським часом) я прилетів на ЦР на своєму гвинтокрилі (Rubinson R44), пробувши там близько 15 хвилин, вийшов і помітив що мого гвинтокрила немає, і стало зрозуміло, що його хтось з адміністраторів сервера (телепортував/прибрав).
Чому я думаю що це адміністрація?
По-перше, авіатранспорт не евакуюється...
По-друге, якщо навіть уже евакуюється, то раз в 30 хвилин, а я там пробув не більше ніж 15-20 хвилин...
Прошу перевірити по ID мого гвинтокрила (хто, що і як), і якщо це хтось з адміністраторів, то прошу покарати адміністратора згідно з правилами сервера.
Дякую!
P.S- На фото чітко видно що він знаходиться майже 19 000-км від мене...
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
5. Дата походження: 08.08.24
Останнє редагування модератором: