Відмовлено Для Макс Харбор

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джон Лезгін

Отаман
Реєстрування
2 Чер 2023
Дописи
80
Реакції
34
Бали
33
Вік
32
  1. Нікнейм адміністратора: Макс Харбор
  2. Особистий нікнейм: Жон лезгин
  3. Суть скарги: відмовили на цей скаргу https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-ГА.320127/

вітаю Ви відмовили на скаргу, тому що Ви не знаєте чи принадлежит цей дискорд цьому гравцю. Я найшов докази того, що цей Дискорд, принадлежит йому. Зараз я Вам розпишу весь матеріал, того що цей Дискорд принадлежит саме тому гравцю, який ходить всіх скамить. подивіться на відео цей Дискорд принадлежит саме тому гравцю, тайм код 0-10 договор с гравцем про встречи для продажу турбонадува тайм код 0-13/ 0-25 там где уже я був заблоковані в дс скрін с грі видно что я обмінявся с гравцем зейн Овнтригер і там переписка с вип чата можете подивитися там де він зізнається що скамив ну його не забанять бо у мене не було відео а відео не било і за те що я його знав і не знав що він зробити токого потім дізнався що я не перша людина якого він обдурив він ходить всіх обманює і нам в сервері такий скамер не потрібен и мені повернути нічого не потрібно пуст залишить собі ну я думаю що ви приймете в цей раз правильно вирішення і повірите мені на слово ДЯКУЮ
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 1 ВИДЕО
    2 ВИДЕО
  5. Дата походження: 28,08,2025

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Згідно правил рп договір вважається лише якщо він заключений у ігровому світі (тобто у грі)

Звертаємо увагу! Якщо на доказах відсутні нижчезазначені умови проведення обміну/покупки/видачі в борг - договір вважається не дійсним:
  • відео доказ має охоплювати весь екран з якістю відео мінімум 720p, де присутня інформація дата, час, сервер
  • вказані умови текстові / словесні в ігровому світі у будь-якому форматі з вказанням основних моментів щодо товару, його кількості, ціни, якщо борг - термін повернення (наприклад: Я продаю Василю Пупкіну 3 вудки 5 рівня, за 600 000)

Тому на жаль не можемо схвалити вашу скаргу, оскільки ви не дотримались критеріїв для визнання гравця винним щодо non rp шахрайства.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі