Розглянуто Для Монтіпа Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Серго Духов

👑Leader DuhovFamQ 👑
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
171
Реакції
125
Бали
48
image.png

Нікнейм адміністратора: Макс Набанов
Особистий нікнейм: Серго Духов

Запитання до ГС Держ, а саме Макса Набанова:
  1. Як можна пояснити той факт, що лідер отримав лише попередження та сувору бесіду? Шановний ГА та ГС Держ, для вас це нормально?
  2. Максе Набанове, поясніть, будь ласка, як ГС Держ ви розглядаєте скаргу на Головного Лідера, Президента, який відповідає за всю країну та за кожного гравця UkraineGTA 06 сервера, як за державні, так і за неофіційні фракції?
  3. Ви взагалі переглядаєте відеодокази (фрапс) під час розгляду скарг?
  4. Лідер порушив кілька пунктів, але його просто викликали на розмову? Це адекватне покарання?

Запитання до гравців 06 сервера:
  1. Гравці, які голосували за Репецького і під час дебатів підтримували його гаслом #ЗаРепецького, вам зараз комфортно грати?
  2. Для вас нормально, що Президент вашого сервера просто б’є (тулить) гравців і держструктури, тому що Посилання
  3. Я не кажу, що Кирило Шевчук був кращим, але впевнений, що гравці 06 сервера допомогли б йому освоїтися на посаді.

Запитання до ГС Держ:
  1. Як ви ставитиметеся до того, що інші лідери держфракцій почнуть порушувати правила, бо бачитимуть у вас слабкість, адже ви не караєте суворо, а просто робите зауваження в Discord?
  2. Як ви думаєте, що гравці, які хочуть стати лідерами чи заступниками, думатимуть після такого ставлення до порушень?

Особисте питання до ГС Держ:
Максиме, вам не набридло прикривати своїх друзів (блатити кентів)?
Я впевнений, що ви також отримали свою посаду через зв’язки, адже ще тоді, коли я був Полковником ЗСУ, я подавав на вас мінімум дві скарги, але вас усе одно тоді "протягнули" на посаду.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Посилання
Дата походження: 12.01.2025

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,097
Бали
213
Вітаю.

Ситуацію було вирішено у войсі.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі