Розглянуто Для Міша Головоченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕳𝖆𝖙𝖆𝖌𝖎 𝕭𝖑𝖆𝖟𝖊

𝗥𝗼𝗺𝗮 𝗻𝗼𝗻 𝗳𝘂 𝗳𝗮𝘁𝘁𝗮 𝗶𝗻 𝘂𝗻 𝗴𝗶𝗼𝗿
Реєстрування
27 Кві 2024
Дописи
119
Реакції
116
Бали
48
1. Discord сервер(-и): 05
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Олександр Народцький
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:sbagliato52
4. Суть звернення:

Прошу переглянути рішення щодо блокування мого основного Discord-акаунта, яке було видано за нібито обхід блокування.

У мене є два ігрові акаунти, тому я давно мав два Discord-акаунти: основний та окремий для твінк-акаунта в грі. Discord для твінк-акаунта був створений не для обходу покарань, а виключно для користування другим ігровим акаунтом. Він існував ще до отримання будь-якого покарання.

Покарання було видано саме на Discord-акаунт, який використовувався для твінк-акаунта. Після цього мені також заблокували основний Discord-акаунт, посилаючись на обхід блокування.

Однак жодного обходу не було. Після отримання покарання я не користувався основним Discord-акаунтом для обходу блокування та повністю відбув 7 днів бану. Я не створював нових акаунтів після покарання, не намагався уникнути відповідальності та не заходив з основного акаунта замість заблокованого.

Не розумію, у чому саме полягає «обхід блокування», якщо обидва Discord-акаунти були створені ще до отримання покарання. Якби я хотів обійти бан, то створив би новий акаунт уже після блокування, але цього не було.

Вважаю, що рішення про блокування основного акаунта є необґрунтованим. Аргументи Олександра Навровського не доводять факту обходу блокування, а ґрунтуються лише на припущеннях. Сам факт наявності двох Discord-акаунтів не є доказом обходу блокування.

Прошу адміністрацію об’єктивно перевірити дати створення акаунтів, усі обставини цієї ситуації та зняти блокування з мого основного Discord-акаунта, оскільки обходу блокування з мого боку не було.

5. Докази (скріншоти/відео) Тут

6. Дата видачі покарання 26.06.2026

Андрій Гончаров

Заступник керівника технічної підтримки
Заступник керівника тех підтримки
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
581
Реакції
398
Бали
123
Вітаю
Те, що твінк був створений до блокування основного акаунту, не надає вам права використовувати його під час блокування основного акаунту, оскільки це вважається обходом покарання.

Оскільки термін блокування основного акаунту вже минув, твінк акаунт буде розблоковано. Надалі, у разі блокування основного або твінк акаунту, не використовуйте інші акаунти для обходу покарання.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі