Оскаржено Для Міши Головаченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕳𝖆𝖙𝖆𝖌𝖎 𝕭𝖑𝖆𝖟𝖊

𝗥𝗼𝗺𝗮 𝗻𝗼𝗻 𝗳𝘂 𝗳𝗮𝘁𝘁𝗮 𝗶𝗻 𝘂𝗻 𝗴𝗶𝗼𝗿
Реєстрування
27 Кві 2024
Дописи
119
Реакції
116
Бали
48
1. Discord сервер(-и): 05
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):на скріншоті нік модератора не знаю
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:joingret
4. Суть звернення:

Доброго дня. Отримав блокування на 20 днів за пунктом P.13.1, однак повністю не згоден з цим покаранням. У мене складається враження, що на Discord-сервері 05 неможливо вільно висловлювати свою думку. Під час спілкування я поводився адекватно та висловлювався по фактах, тому вважаю, що адміністратор перевищив свої повноваження. Складається враження, що якщо йому не подобається думка людини або він не може нічого відповісти по суті, то просто видає бан, а потім пояснює це тим, що «було порушення». На мою думку, це не є адекватним підходом. Також хочу зазначити, що адміністратор постійно втручається у звичайні діалоги між гравцями. Навіть коли між двома людьми відбувається спокійне та адекватне спілкування, він може видати покарання лише через одне чи декілька слів. Вважаю, що це не є професійною роботою адміністрації. Крім цього, мені раніше повідомляли, що якщо я отримаю блокування, то мій інший акаунт не повинен перебувати на Discord-сервері. Але поясніть, будь ласка, як я мав це реалізувати? Одразу після блокування основного акаунта на 20 днів мій другий акаунт був миттєво заблокований назавжди за причиною «обхід блокування». Модератор знав про існування мого другого акаунта та заблокував його практично відразу після видачі бану на основному акаунті. У мене фізично не було часу самостійно вийти із сервера з другого акаунта, тому що він був заблокований раніше, ніж я зміг це зробити. Через це я вважаю друге покарання абсолютно необґрунтованим. Фактично я отримав уже два блокування без достатніх підстав: перше — лише через те, що висловив свою думку щодо дій адміністратора, а друге — за «обхід блокування», хоча можливості покинути сервер із другого акаунта мені не надали. Прошу переглянути моє блокування, детально перевірити дії адміністратора, який його видав, з'ясувати, на яких саме підставах було застосовано покарання, та попросити його пояснити свої дії щодо мене. Наскільки мені відомо, на цього адміністратора вже неодноразово надходили скарги, тому прошу об'єктивно та справедливо розглянути мою ситуацію. Дякую за увагу.

5. Докази (скріншоти/відео):якщо потрібні інші докази дам в лс
6. Дата видачі покарання 18:07:2026

Вкладення

• IMG_6542.jpeg
    IMG_6542.jpeg
    320.3 Кб · Перегляди: 9

Олександр Навроцький

merci beaucoup
Тех. Підтримка
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
1,187
Реакції
807
Бали
253
Вітаю!

Зменшено до 10 днів блокування. Наступне оскарження не буде можливим.

[Оскаржено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі