Петро Романін
Вчити новобранців, служити та захищати!
- Реєстрування
- 5 Кві 2024
- Дописи
- 47
- Реакції
- 35
- Бали
- 63
Попередження! ЗГА та ГА не розглядайте цю скаргу вона створена з запитом до керівництва проєкту а не до вас.
1. Ваш нікнейм: Петро Романін
2. Нікнейм адміністратора: Міша Головченко або Олег Галицький
3. Суть скарги:
У цій скарзі я не хочу образити когось хочу довести до керівництва інформацію та отримати відповідь.
Першого квітня зранку головний тестер Міша Головченко відповів на пропозицію щодо додавання старої карти. О 15:00 в телеграм-каналі «Майстерня Розробника» було опубліковано, що цю пропозицію схвалено. Проте спільнота так і не зрозуміла, чи це був жарт на перше квітня, чи реальна інформація. Якщо це був жарт, то він виявився дуже недоречним для гравців, які голосували та збирали 1 тисячі голосів майже два роки. Так, у гру додали стенд зі старою картою, однак у пропозиції йшло саме про створення нової гри на базі старої карти.
У відповідь ми хочемо отримати відповіді на такі запитання:
4. Доказ:
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Створення-серверу-зі-сборкою-1-9-8-стара-карта.179554/page-53#post-1554659
postimg.cc
5. Дата порушення: 01.04.2026 - по теперішній
Якщо маєш бажання постав вподобайку!
Попередження! ЗГА та ГА не розглядайте цю скаргу вона створена з запитом до керівництва проєкту а не до вас.
1. Ваш нікнейм: Петро Романін
2. Нікнейм адміністратора: Міша Головченко або Олег Галицький
3. Суть скарги:
У цій скарзі я не хочу образити когось хочу довести до керівництва інформацію та отримати відповідь.
Першого квітня зранку головний тестер Міша Головченко відповів на пропозицію щодо додавання старої карти. О 15:00 в телеграм-каналі «Майстерня Розробника» було опубліковано, що цю пропозицію схвалено. Проте спільнота так і не зрозуміла, чи це був жарт на перше квітня, чи реальна інформація. Якщо це був жарт, то він виявився дуже недоречним для гравців, які голосували та збирали 1 тисячі голосів майже два роки. Так, у гру додали стенд зі старою картою, однак у пропозиції йшло саме про створення нової гри на базі старої карти.
У відповідь ми хочемо отримати відповіді на такі запитання:
- Чи був це жарт на 1 квітня?
- Чи готується стара карта до випуск?
- Якщо це жарт, то навіщо було вводити спільноту в оману, коли можна було вигадати щось краще?
4. Доказ:
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Створення-серверу-зі-сборкою-1-9-8-стара-карта.179554/page-53#post-1554659
Znimok ekrana 2026 04 16 103044 — Postimages
5. Дата порушення: 01.04.2026 - по теперішній
Якщо маєш бажання постав вподобайку!
Останнє редагування: