Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Суть скарги: Вітаю шановний головний тестер Міша Головченко, я звертаюсь до Вас із проханням переглянути дуже неприємну ситуацію, яка склалась 20.09.2025 під час битви за картель між кланом VOLKOV та Odins. Вчора я у ГС неоф уточнив, чи можу подати список о 21:00, на що отримав відповідь, що списки приймаються тільки до 20:30. Через це я був змушений відмінити свої справи, аби вчасно подати склад.
Однак клан ODINS подав свій список о 22:15, що прямо суперечить правилу 3.12: "Заявка буде відхиленою, якщо її було змінено після встановленої межі по подачі заявок згідно цих правил." Попри це, адміністрація зробила виключення й допустила ODINS до битви, тоді як мені подібних поблажок не надавали. Це виглядає як упереджене ставлення та подвійні стандарти. Відсутність належного слідкування за битвою. На третій хвилині капта клан ODINS почав грубо порушувати правила, перелазив через паркан і займав заборонені позиції, з яких вів вогонь по нашому клану VOLKOV. Адміністрація жодним чином не реагувала, посилаючись на те, що "мало слідкуючих". Хочу нагадати, що битва відбувається раз на 2 тижні, і на 01 сервері найчастіше це єдина битва за Дніпро картель. Хіба складно забезпечити належну кількість слідкуючих для такої події? Найцікавіше,"мало слідкуючих" хоча на інших серверах за одним каптом стежить по 2-3 особи, на 01 був всього 1 капт і по одному адміну, в той же час коли я розмовляв з адміністрацією у войсі були присутні ГС/ЗГС та С.неоф Юрій Оттоман, ГС та ЗГС цього б вистачило щоб відкинути порушників. Рахунок склав 30:34. Противники отримали вагому перевагу за рахунок використання багів/порушень правил, що прямо вплинуло на кінцевий результат. Якби адміністрація відразу відкидала гравців за межі битви, результат був би зовсім іншим, і перемогу отримав би клан VOLKOV. Я прошу надати пояснення, чому клану ODINS дозволили подати список після встановленого часу всупереч правилам (п.3.12). Пояснити, чому під час битви не було забезпечено достатньо слідкуючих. Розглянути можливість перегляду результату битви, оскільки перевага була здобута нечесним шляхом та передати картель або ж перегравання битви. Також ГС Неоф халатно розглянула всі відкати, які запросила і не покарала всіх гравців, які порушували, відкинули всього лиш 3 людини, 2 з одінсів за відсутність відкату і одного з мого клану, хоча нікого за багоюз (Продивляння крізь текстури від першого лиця) не відкинула, це би було 5 порушень зі сторони клану ODINS та існує правило 4.3. Адміністрація в праві передати картель стороні, що програла, у разі якщо сторона яка перемогла порушила "Правила битви за картель" 5+ разів
Примітка: у разі якщо обидві сторони порушили 5+ разів то відбудеться перегравання.
Перевіривши усі докази битви за картель та врахувавши усі дії які були здійснені під час подачі заявок, Головний слідкуючий та Заступник Головного слідкуючого за Неофіційними організаціями будуть знятими з посад за некомпетентне та недбале виконання обов'язків.
Картель буде передано вашому клану.
[Розглянуто]
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.