Розглянуто Для ОлегаГалицького / Серго Голд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝐁𝐞𝐳𝐝𝐚𝐫 𝐇𝐚𝐫𝐝

𝐄𝐱𝐬𝐢𝐝𝐞𝐅𝐚𝐦𝐐 𝟏𝟎𝟎
Реєстрування
3 Кві 2024
Дописи
282
Реакції
286
Бали
478
Адреса
United States California
1. Ваш нікнейм та ID: Валера Мотоблок 54244

2. Нікнейм адміністратора: ГС Неоф - Андрій Гром

3. Суть скарги:
Скарга щодо дій ГС Неоф 05 сервера Андрія Грома

Вітаю.

Хочу подати скаргу щодо ситуації, яка склалася навколо картелів, а також щодо рішення про зняття нашого клану з картелю.

Ситуація з картелями триває вже більше двох сезонів. Протягом останніх двох сезонів на картелях перебували клани SolidniFamQ, Bloody та ExsideFamQ. При цьому фактично території не гралися з простої причини — це було економічно невигідно для кланів. Усі йшли в мінус, тому ніхто не хотів витрачати власні кошти на гру за території.

Щодо ситуації, яка відбулася вчора.

Я зайшов у войс із адміністратором Вадимом Кравчуком та запитав, чи планує клан Kraken заходити на картель. У відповідь я почув: «Не розголошуємо».

Після цієї відповіді у мене склалося враження, що Kraken уже планує зайняти наше місце на картелі.

Сьогодні відбулася ситуація, у результаті якої нас знімають із картелю за рішенням ГС–ЗГС.

Я безпосередньо запитав у Вадима Кравчука, з якої причини нас планують зняти. Мені було названо дві причини:

1. Неактив на територіях.​
  2. Нібито ми підговорювали інші клани не грати території.​
Я намагався пояснити, що саме мається на увазі під «неактивом», на що отримав відповідь, що інші клани нібито були готові грати території, але саме ми їх підговорили цього не робити, і що це була наша ініціатива.

Докази

Прошу окремо перевірити цей момент за доказами, оскільки, наскільки мені відомо, представники SolidniFamQ самі писали, що готові не грати території та фактично давали зрозуміти, що за необхідності їх можна зняти й поставити інший клан.

У зв'язку з цим прошу звернути увагу саме на те, чому з картелю знімають нас, якщо подібна ситуація з неактивом стосується не одного клану.

Також хочу звернути увагу на ситуацію з кланом Bloody.

За останні чотири сезони цей клан, наскільки мені відомо, двічі був близький до видалення/списання общака, а також неодноразово мав порушення правил битв за території та інші моменти, пов'язані з правилами гри за терки.

При цьому виникає питання щодо послідовності застосування правил до різних кланів.

Окремо хочу підняти питання можливого блату клану Bloody з боку ГС Неоф Андрія Грома.

Я не стверджую, що факт блату доведений, однак обставини дають підстави попросити провести перевірку.

Зокрема, у моменти, коли Bloody перебував на межі списання общака, ГС Неоф, наскільки я спостерігав, списував їм останній пред. Через це складається враження, що адміністрація робила певні дії, які дозволяли клану залишатися на картелі та не злітати з нього.

У той же час зараз наш клан знімають із картелю через нібито неактив та вплив на інші клани, хоча подібна ситуація з неактивом стосувалася й інших учасників.

Тому прошу:

1. Переглянути рішення щодо зняття нашого клану з картелю.​
  2. Перевірити, чи дійсно з нашого боку були докази підговорювання інших кланів не грати території.​
  3. Перевірити активність усіх кланів, які протягом останніх сезонів перебували на картелях, а не лише нашого.​
  4. Перевірити, чи однаково застосовувалися правила щодо нашого клану та Bloody.​
  5. Перевірити ситуації зі списанням общака/предів у Bloody та причини, з яких їм дозволялося залишатися на картелі.​
  6. Перевірити можливий конфлікт інтересів або особливе ставлення ГС Неоф Андрія Грома до клану Bloody.​
  7. Надати чітке пояснення, чому саме наш клан було знято з картелю, якщо інші клани також фактично не грали території протягом останніх сезонів.​
  8. За можливості переглянути логи, листування та інші доступні адміністрації докази, щоб встановити фактичні обставини ситуації.​
Я не прошу приймати рішення виключно зі слів нашого клану. Прошу провести об'єктивну перевірку всіх сторін ситуації та надати відповідь на підставі логів, доказів і правил сервера.

Дякую за розгляд скарги.

4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): Вище

5. Дата порушення: 17.09.2026

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
3,400
Реакції
2,410
Бали
558
Вітаю, стосовно зняття Вашого клану, Вам було надано відповідь на це питання у Discord та пояснені причини, що це видано за неактивність під час битв, ненабрана необхідна кількість балів за сезон та загалом від клану не було активності. Відповідь щодо 2 інших картелів була надана Вам також у Discord, якщо ситуація буде незмінна - вони теж будуть зняті з картелю та буде заміна на інші

Усі догани/попередження клану були зняті згідно правил та системи зняття доган/попереджень. У клана не було 3/3 доган та про це Вам теж було сказано і обговорено. На підставі цього було прийняте рішення зняти Ваш клан з картелю за неактивність, неактивні битви. Клан Solidni про який Ви теж запитували - наданий час, після буде прийняте щодо них остаточне рішення. Усі інші деталі були обговорені з Вами у Discord.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі