1. Ваш нікнейм та ID: Сергій Шмигельський
2. Нікнейм адміністратора:Олександр Хмельницький
3. Суть скарги:
Добре, почнемо з причин, через які мене було знято з посади.
Мене зняли за «халатне ставлення», «невиконання обов’язків» та «блат». Прошу ретельно переглянути всі докази та пояснити, де саме було зафіксовано моє халатне ставлення до виконання обов’язків.
Щодо прийняття людини на співбесіді — визнаю, що допустив порушення, а саме прийняв людину з NonRP-ніком. Також визнаю, що неправильно написав нік. Але прошу звернути увагу на обставини ситуації та не робити через це висновок про систематичне халатне ставлення.
Щодо «блату» — категорично не погоджуюся. Прошу перевірити момент, де я написав людині зайти до голосового каналу. Людина зайшла, після чого це було розцінено як блат. Прошу переглянути повний контекст ситуації.
Також Лео Галанте повідомляв мені, що нібито писав у групу про те, щоб цю людину не приймали. Прошу перевірити, де саме це було написано та чи дійсно така інформація була доведена до мене.
Щодо лекцій тривалістю близько 2 хвилин та «фарму балів». Я не фармив бали заради власної вигоди. Моя мета була в тому, щоб працівники отримували необхідні лекції та тренування для подальшого підвищення.
Щодо лекцій по 2 хвилини навіть за цей час я розповідав працівникам інформацію, яку вони не знали. Тобто лекція проводилася не просто формально заради балів, а мала зміст та користь для працівників.
Щодо іспиту я прийняв іспит у людини. Можливо, вона дійсно користувалася інформацією з форуму, однак головне те, що вона сама озвучила мені необхідну інформацію під час іспиту. Прошу також переглянути цей момент у повному контексті.
Я прошу не обмежуватися формулюванням «ГА/КА вважає, що покарання видано вірно», а саме провести повний та об’єктивний перегляд ситуації.
Також прошу звернути увагу на те, що мені приписали знайомство з людиною, хоча фактично я її навіть не знав. Прошу перевірити, на підставі яких доказів було зроблено висновок, що я був із нею знайомий.
Тому прошу пана Олега Галацького особисто переглянути всі докази, логи, переписки та обставини кожного епізоду, за яким мене було покарано.
Прошу надати повноцінну та чітку відповідь по кожному пункту:
- Де саме було зафіксовано моє халатне ставлення?
- Які саме обов’язки я не виконав?
- На підставі яких доказів було встановлено факт блата?
- Де було повідомлення про те, щоб цю людину не приймали?
- На підставі чого зроблено висновок про моє знайомство з цією людиною?
- Які саме порушення були в моїх лекціях та тренуваннях?
- На підставі чого було встановлено, що я «фармив бали»?
- Чому всі ці обставини були розцінені саме як підстава для мого зняття?
Прошу переглянути ситуацію ретельно, з урахуванням повного контексту, а не окремих моментів, та надати обґрунтовану відповідь щодо кожного пункту.
Я не хотів писати дану скаргу але через те що гс держ заблокував та видалив чат змушений отримати повноцінну відповідь.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
Дата порушення: 30.09.2026