Розглянуто Для Олега Галацького (ще раз наголошую ГА/КА не відповідати)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Шмигельський

🪦 Losers are destined to die 🪦
Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
286
Реакції
83
Бали
192
1. Ваш нікнейм та ID:Сергій Шмигельський
2. Нікнейм адміністратора:Олександр Хмельницький
3. Суть скарги:
Шановний Вікторе Репецький!

Ви розглянули мою скаргу та надали відповідь, хоча ця скарга була адресована не Вам, а Олегу Галацькому.

Добре, почнемо з того, за що саме мене було знято.
1. Прийняття людини без набору.
Так, я визнаю свою помилку. Я дійсно прийняв людину без проведення набору. Але за подібне порушення, наскільки мені відомо, людей не знімають із посади, а максимум видають попередження або догану. Тому виникає питання чому саме в моєму випадку це стало причиною зняття?
2. NonRP-нік.
Також визнаю, що допустив помилку, коли писав у чаті ДІПТІ та неправильно вказав RP-нік людини. Я не заперечую своєї помилки. Але за подібне порушення зазвичай передбачається догана. Більше того, у подібних ситуаціях іншим людям неодноразово робили поблажки. Тому чому у моєму випадку це стало причиною саме зняття з посади?
3. Лекції та звіти.
Щодо лекцій, які, як Ви зазначили, проводилися для звітів. Почнемо з того, що людям для підвищення потрібні лекції, тренування та інші активності. Відповідно, мені для звітів це не треба адже зі своїми щотижневими звітами я справлявся.
Також мені повідомляли, що лекції тривали приблизно по 30 секунд. Але якщо детально переглянути докази, деякі лекції тривали по 2–3 хвилини та навіть більше залежно від самої лекції. Тому вважаю, що цей момент також потрібно розглядати об’єктивно, а не виривати окремі моменти з контексту.
4. Щодо ГС Держ.
Також хочу звернути увагу на ситуацію з ГС Держ. Після того як я написав йому в Telegram, щоб детально пояснити ситуацію та надати інформацію щодо причин мого зняття, замість відповіді мене було заблоковано.
У зв’язку з цим виникає питання: чому ГС Держ не зміг нормально пояснити мені ситуацію та причини мого зняття, а замість цього просто заблокував мене? Я вважаю, що в подібній ситуації Гс держ повиний надати нормальне пояснення, особливо коли людина намагається отримати роз’яснення щодо свого зняття.
Ще раз наголошую: я визнаю свої помилки та не намагаюся від них відмовитися. Проте, на мою думку, перелічені порушення максимум можуть тягнути на 1–2 догани, але не на зняття з посади.
Також ще раз звертаю увагу, що дана скарга була адресована Олегу Галацькому, а не Вам. Тому відповідь від Вас у цій ситуації для мене не є відповіддю по суті моєї скарги.
Прошу, щоб мою скаргу розглянув саме той, кому вона була адресована, та надав аргументовану відповідь щодо причин мого зняття. Дякую.
4.Доказ:
5.дата порушення;30.09.2026

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,384
Реакції
5,543
Бали
643
Вітаю.
Надав відповідь у приватних, але продублюю ще тут.

Причина зняття: втрата довіри, халатність при виконанні службових обов'язків, блат

Прийняли гравця без переводу, або загального набору, або заявки на форумі, цього всього немає.
Після прийняття до фракції зразу почали приймати всі іспити на підвищення,проводити тільки для нього лекції й тренування.
Як тільки гравець подав рапорт на підвищення - одразу його схвалили менше ніж за 3 секунди та підвищення одразу.

Це все признаки блату гравців - покарання коректне

Щодо роботи ГС Держ, рішення залишиться за Головним адміністраторм.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі