Розглянуто Для Олега Галецького!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Тра 2025
Дописи
41
Реакції
47
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:Вікторія Кизима
  2. Особистий нікнейм:Богдан Головок
  3. Суть скарги:14.09.2025 20:30:00 Я зловив гараж №104. Після надання відео-доказу Вікторії Кизимі мені сказали «очікуйте». Через 10 хвилин у мене забрали гараж без будь-яких пояснень чи попередження. Хочу щоб ви пояснили чому цей гараж зараз належить Вікторії Кизимі а не мені чи іншому гравцеві який його зловив (якщо такий є). Також хочу щоб ви роз’яснили ситуацію адже це вже другий гараж за тиждень який я ловлю і його в мене відбирають. Скарга на минулий зльот (Клик): на цьому гаражі з мого боку порушень не було проте його все одно відправили на аукціон. Прошу вжити відповідних заходів!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Клик
  5. Дата походження:14.09.2025

Останнє редагування:
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
16
Реакції
15
Бали
6
Теж саме, але купив у людину після зльоту фрапс є, він показав доказ ловлі Адміністрації, після чого сказали очікуйте - і людина чекала 40-60 хвилин, і ніхто не зайшов. Гараж забрали..

Реєстрування
27 Кві 2025
Дописи
34
Реакції
33
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:Вікторія Кизима
  2. Особистий нікнейм:Богдан Головок
  3. Суть скарги:14.09.2025 20:30:00 Я зловив гараж №104. Після надання відео-доказу Вікторії Кизимі мені сказали «очікуйте». Через 10 хвилин у мене забрали гараж без будь-яких пояснень чи попередження. Хочу щоб ви пояснили чому цей гараж зараз належить Вікторії Кизимі а не мені чи іншому гравцеві який його зловив (якщо такий є). Також хочу щоб ви роз’яснили ситуацію адже це вже другий гараж за тиждень який я ловлю і його в мене відбирають. Скарга на минулий зльот (Клик): на цьому гаражі з мого боку порушень не було проте його все одно відправили на аукціон. Прошу вжити відповідних заходів!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Клик
  5. Дата походження:14.09.2025
Йому вже 2 раз забирають гараж

Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
16
Реакції
15
Бали
6
Також прошу замітити, що людина зловила перша - нікого не було навіть в гаражу крім неї нікого не було - а адміністратори наші шановні взяли в забрали його. Кого ви на Адмінів берете?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі