Відмовлено Для Олега Галецького!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Єгор Миндьо.

Новий гравець
Реєстрування
6 Лис 2024
Дописи
23
Реакції
1
Бали
6
Оскарження блокування акаунту

Доброго дня, пане Олег Галицький!

Прошу Вас переглянути рішення щодо мого блокування, яке було винесене за нібито передачу акаунта.
Я чудово розумію, що на проєкті суворо заборонено передавати акаунти третім особам, однак у моєму випадку фактичної передачі не відбулося.

Мій акаунт завжди використовувався лише з однієї IP-адреси. Ситуація сталася через мого молодшого брата, який без мого дозволу увійшов у гру. У цей момент я відійшов, закрив Roblox, а він самостійно запустив GTA. Саме тоді, як мені повідомили, він здійснив дії, що призвели до покарання (DM поліцейського).

Після цього я написав у Telegram-групу, пояснивши, що це не я, а мій брат. На жаль, мене одразу заблокували за передачу акаунту, хоча фактичної передачі не було, і ця інформація не була підтверджена доказами.

Також хочу звернути увагу на ще одну важливу проблему: системно я не можу захистити свій акаунт від брата, оскільки таймінг на перевірку досить великий. Я можу вийти з кімнати на певний час, а він, не питаючи дозволу, заходить у гру з мого акаунту. Неодноразово скаржився батькам на цю ситуацію, але вплинути повністю не можу. Це створює несправедливі обставини, за які я отримую покарання, хоча не є винним у діях, вчинених іншою особою.

Прошу Вас ще раз уважно переглянути ситуацію та дати можливість довести, що я не порушував правила свідомо. Мій нікнейм: Єгор Миндьо, ID: 23436, сервер №06.

Щиро прошу врахувати мої пояснення та надати шанс на розблокування.

З повагою,
Єгор Миндьо

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,099
Реакції
878
Бали
253

Вітаю

Ваш запит щодо розблокування акаунту було уважно розглянуто адміністрацією.
Хочемо наголосити, що відповідальність за безпеку акаунту завжди несе власник.
2.3. Власником ігрового облікового запису є гравець, який його зареєстрував. Права власника облікового запису не можуть бути передані іншому гравцеві за жодних умов. | Бан 6000 днів
Незалежно від того, хто саме здійснював вхід та грав із вашого профілю (брат, знайомий чи інша особа), це вважається передачею акаунта третій стороні.
2.4. "Передача акаунту" - Забороняється тимчасово передавати доступ до облікового запису третім особам (передача другу/рідним/колегам/незнайомцям). Карається той хто передав, та той хто прийняв акаунт. | Бан 31 - 6000 днів
Ви самі підтверджуєте, що інша людина мала доступ до вашого облікового запису та здійснювала дії в грі. Саме це є прямим порушенням правил проекту, які однозначно забороняють подібні ситуації.
Адміністрація не може враховувати особисті чи сімейні обставини як підставу для зняття покарання, адже це створювало б прецеденти та порушувало б принцип однакового підходу до всіх гравців.
Таким чином, у задоволенні вашого прохання про зняття блокування відмовлено.
Раджу у майбутньому подбати про безпеку облікового запису, встановити додаткові заходи захисту (паролі, обмеження доступу до ПК) та уважніше стежити за тим, аби треті особи не мали змоги увійти у гру з вашого акаунта.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі