Зачинено !!!Для Олега Галиццького!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Нолан

Якби в мене були козаки — я б завоював увесь світ
Реєстрування
9 Чер 2024
Дописи
178
Реакції
216
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Вова Нолан
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Вітаю, пане Олег. Я розумію, що в попередніх скаргах мені уже було надано "відповідь" з приводу ЧС, але на мою думку вона не коректна.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: -​

Вова Нолан

Якби в мене були козаки — я б завоював увесь світ
Реєстрування
9 Чер 2024
Дописи
178
Реакції
216
Бали
88
Поясню чому відповідь в попередній скарзі не коректна
З приводу підвищення без КД
Якщо в мене було наявне порушення, адміністрація була зобов'язана мене попередити після першого його вчинення. Натомість мені про порушення сказали лише через деякий час, опісля того як мене зняли. Я вважаю, що в даному випадку винні ті, хто не попередив мене щодо цього порушення.
Щодо образ "головної" адміністрації
Зазначу, що не ображав головну адміністрацію, адже знаю які наслідки це несе за собою. Також розумію, що напевно йдеться про образи мого знайомого, проте я до цього не маю жодного відношення.
Щодо "погроз" в сторону гравців
При спілкуванні з ЗГА про моє оскарження, я дізнався про "доказ" про погрози гравцям. На доказі чітко чути, як я сказав "Владік, нагадай Левину, що я знаю де він живе" - погрози ніде не прозвучало. І те, що пан ЗГА про щось думає, це не значить, що воно так і було.
"Державний переворот"
Тут взагалі історія дуже смішна. Пан ЗГА стверджує, що приймав участь в перевороті та ще й був його "основоположником". Хоча в момент перевороту я перебував у неактиві після зняття з посади.
З приводу порушень "статутів" та інших "нормативів"
В даній ситуації згідний, адже було з моєї сторони порушення щодо робочої зміни та тижневої звітності. Проте є цікава річ щодо мого зняття з посади.
Одного "прекрасного" дня я почав займатися питанням зняття з посади полковника Артема Левина. Проте, як тільки я сказав, що маю наміри його зняти мені відповіли "цим займемося пізніше, зараз будемо знімати тебе". Тобто до моменту поки я був вигідний на посаді, мене ніхто не намагався зняти. Також додам, мені запропонували піти ЗВБ, адже в мене закінчився термін. Я згодився, доказом цього що я зарекомендував на посаду лідера свого заступника. І хоч як пан ЗГА би не відкручувався, але дію з рекомендацією можна зробити лише після зняття ЗВБ згідно правил проекту (тобто якщо б у мене було порушення я б не зміг передати/зарекомендувати). Поки я домовлявся кому передам посаду в групу лідерів надіслали повідомлення "Вова Нолан знятий за 3/3 та порушення правил".
З цього всього виходить, що мене занесли в ЗЧС лідерів/держ. не справедливо, адже "перевебування в казіно по формі" та "2 неподаних звіти" ніяк не тягне на 2 ЗЧС
Пане Олег, попрошу зв'язатися зі мною в тг для узгодження та вирішення проблеми. Я вам надіслав повідомлення в особистий тг.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі