Розглянуто Для Олега Галицького//Діма Хансен//Грубі порушення на 01 сервері

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маркус Фікс

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
575
Реакції
1,075
Бали
113
1. Ваш нікнейм:Максимка Шевчук
2. Нікнейм адміністратора:Діма Хансен
3. Суть скарги:
Вітаю, шановний Олег Галицький.
Я гравець 01 сервера.

Хочу звернути вашу увагу на гравця Діму Хансена. Добре пам’ятаю цю людину ще з 01 сервера, де він систематично порушував правила проєкту. За ним фіксувалися серйозні порушення, зокрема:

• завуальовані образи адміністрації;
  • розпалювання міжнаціональної ворожнечі;
  • неадекватні висловлювання;
  • DM;
  • погрози в реальному житті.
Після численних скарг він залишає 01 сервер та переходить на 06, де згодом я бачу його вже на посаді ЗГС неоф.
У мене виникає логічне питання:
як саме перевіряється історія покарань гравця на інших серверах?
Адже на цю людину було подано багато скарг, і її поведінка раніше не відповідала ні правилам проєкту, ні вимогам до адміністрації.
Виходить ситуація, де гравець, який:

• завуальовано ображав адміністрацію,
  • систематично порушував правила,
  • проявляв неадекватну поведінку,
зрештою отримує адміністративну посаду.

Прошу пояснити логіку такого рішення та розібратися в даній ситуації, оскільки подібні призначення підривають довіру гравців до адміністрації проєкту.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): завуальовані образи адміністрації//розпалювання міжнаціональної ворожнечі//погрози в реальному житті//ДМ + Історія покарань// Оскарження бану.
5. Дата порушення:25.02.2026

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,055
Реакції
841
Бали
253
Вітаю.

Вашу скаргу уважно розглянуто керівництвом сервера.
Повідомляємо, що перед призначенням на посаду адміністратора кожен кандидат проходить детальну перевірку, включно з аналізом історії покарань на всіх серверах проєкту, співбесідою та внутрішнім погодженням із керівництвом.

Адміністратор Діма Хансен успішно пройшов співбесіду, під час якої продемонстрував належний рівень знань правил, адекватність та розуміння відповідальності посади. Окрім цього, він перебував на випробувальному терміні, протягом якого його робота ретельно контролювалась старшою адміністрацією. За результатами випробувального періоду він показав себе з позитивної сторони, виконував обов’язки якісно, без порушень та зауважень.
Щодо минулих ситуацій — адміністрація враховує як попередні помилки, так і зміни в поведінці гравця. Кожному надається можливість виправитися. На даний момент підстав вважати, що він не відповідає займаній посаді, немає.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі