Маркус Фікс
𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
- Реєстрування
- 10 Тра 2024
- Дописи
- 575
- Реакції
- 1,075
- Бали
- 113
1. Ваш нікнейм:Максимка Шевчук
2. Нікнейм адміністратора:Діма Хансен
3. Суть скарги:
Вітаю, шановний Олег Галицький.
Я гравець 01 сервера.
Хочу звернути вашу увагу на гравця Діму Хансена. Добре пам’ятаю цю людину ще з 01 сервера, де він систематично порушував правила проєкту. За ним фіксувалися серйозні порушення, зокрема:
У мене виникає логічне питання:
як саме перевіряється історія покарань гравця на інших серверах?
Адже на цю людину було подано багато скарг, і її поведінка раніше не відповідала ні правилам проєкту, ні вимогам до адміністрації.
Виходить ситуація, де гравець, який:
Прошу пояснити логіку такого рішення та розібратися в даній ситуації, оскільки подібні призначення підривають довіру гравців до адміністрації проєкту.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): завуальовані образи адміністрації//розпалювання міжнаціональної ворожнечі//погрози в реальному житті//ДМ + Історія покарань// Оскарження бану.
5. Дата порушення:25.02.2026
2. Нікнейм адміністратора:Діма Хансен
3. Суть скарги:
Вітаю, шановний Олег Галицький.
Я гравець 01 сервера.
Хочу звернути вашу увагу на гравця Діму Хансена. Добре пам’ятаю цю людину ще з 01 сервера, де він систематично порушував правила проєкту. За ним фіксувалися серйозні порушення, зокрема:
- завуальовані образи адміністрації;
- розпалювання міжнаціональної ворожнечі;
- неадекватні висловлювання;
- DM;
- погрози в реальному житті.
У мене виникає логічне питання:
як саме перевіряється історія покарань гравця на інших серверах?
Адже на цю людину було подано багато скарг, і її поведінка раніше не відповідала ні правилам проєкту, ні вимогам до адміністрації.
Виходить ситуація, де гравець, який:
- завуальовано ображав адміністрацію,
- систематично порушував правила,
- проявляв неадекватну поведінку,
Прошу пояснити логіку такого рішення та розібратися в даній ситуації, оскільки подібні призначення підривають довіру гравців до адміністрації проєкту.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): завуальовані образи адміністрації//розпалювання міжнаціональної ворожнечі//погрози в реальному житті//ДМ + Історія покарань// Оскарження бану.
5. Дата порушення:25.02.2026