В очікуванні Для Олега Галицького ЗВЕРНЕННЯ

Руслан Містер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Жов 2023
Дописи
125
Реакції
281
Бали
68
Шановний пане Олег
Особистий нікнейм: Руслан Містер 6828276
Суть скарги:
Шановний керівнику проекту,

Мене звати Руслан, я є власником ліцензованого магазину зброї №53 та бізнесу, який я придбав на аукціоні за 570 мільйонів гривень. Враховуючи великі витрати, які я несу як підприємець, я звертаюся до вас з офіційним проханням щодо продажу бронежилетів та дозвільних документів для обігу зброї у мережі "Епіцентр". Вважаю за необхідне звернути вашу увагу на кілька важливих аспектів.

По-перше, продаж бронежилетів є суворо регульованим та ліцензованим процесом згідно з українським законодавством. На жаль, мережа "Епіцентр" не має відповідної ліцензії на торгівлю бронежилетами, а отже, не має права здійснювати цей вид діяльності. Продавати бронежилети в мережі без відповідних дозволів є порушенням чинного законодавства, я вимагаю, щоб ви забрали цей функціонал.

По-друге, хочу зазначити, що продаж бронежилетів у мережі "Епіцентр" негативно впливає на ринок засобів захисту в Україні, оскільки в таких умовах створюється штучна конкуренція для ліцензованих магазинів. Наприклад, мінімальна ціна важкого бронежилета в ліцензованих магазинах складає 32 тисячі гривень, тоді як у "Епіцентрі" ціни стартують від 10 тисяч гривень. Це призводить до зниження цін на продукцію, якою ми займаємося, що спричиняє значні фінансові втрати для легальних продавців бронежилетів. В результаті, ми змушені знижувати ціни, щоб бути конкурентоспроможними на ринку, що прямо впливає на прибутковість нашого бізнесу та загалом погіршує умови ведення бізнесу в цій сфері.

Зважаючи на вищевикладене, я прошу вас вжити заходів для припинення продажу бронежилетів та дозволів на зброю у ваших магазинах, оскільки це не відповідає вимогам законодавства і створює неконкурентні умови для ліцензованих магазинів, що мають відповідні дозволи для продажу таких товарів.

Епіцентр має безліч інших напрямків для розвитку та продажу, і я впевнений, що зосередження на цих напрямках буде корисним для вашого бізнесу, а також для безпеки споживачів, оскільки продаж бронежилетів та засобів захисту потребує ретельного контролю та дотримання законодавчих вимог.

Дякую за увагу до цього питання. Сподіваюся на швидке реагування та позитивне вирішення ситуації.

З повагою,
Руслан Містер
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: 23.01.2025 року.

Останнє редагування:

Назарій Малюк

Підполковник СБУ | Західна Україна
Реєстрування
25 Сер 2024
Дописи
28
Реакції
63
Бали
63
Підтримую!

Біла полоска.png

02 | Західна Україна| HISTORY | Назарія Малюка
┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
МО ЗАХІДНОЇ УКРАЇНИ:

Капітан МО ЗСУ, Заст. Начальника НГУ [27.07.24 - 14.09.24]

МВС ЗАХІДНОЇ УКРАЇНИ:
Ст. лейтенант ГУ НПУ (Дніпропетровська обл.) Спецпризначенець КОРД [14.09.24 - 07.10.24]

Капітан ГУ НПУ (Харківська обл.) Ст. інспектор СРПП [26.02.25 - 31.03.25]

СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ:
Лейтенант ГУ СБУ (Київська обл.) Оперативник Департаменту Контррозвідки [07.10.24 - 05.11.24]
Підполковник ГУ СБУ (Київська обл.) Начальник Департаменту Контррозвідки [05.11.24 - 09.02.25]
Підполковник ГУ СБУ (Дніпропетровська обл.) Керівник ГУ Контррозвідки [09.02.25 - 26.02.25]
Капітан ГУ СБУ (Київська обл.) Старший оперативник ЦСО "А" СБУ [31.03.25 - 05.06.25]
Полковник ГУ СБУ (Київська обл.) Куратор ГСУ СБУ [05.06.25 - 05.08.25]
Бригадний-Генерал ГУ СБУ (Київська обл.) [05.08.25 - 17.08.25]

Далі буде...
┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛

⚜️ Результати служби ⚜️

┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
👮‍♂️ Затримано понад 210 злочинців

⚔️ Проведено більше 100 успішних спецоперацій
💊 Конфісковано 30 934 одиниці заборонених речовин

🔫 Вилучено 8 686 одиниць нелегальної зброї

┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛

«Служба Безпеки України — це не робота. Це вибір. Це шлях, який обирають лише професіонали.».

Останнє редагування:

Аліна Скалетта

02|Західна Україна
Реєстрування
23 Вер 2024
Дописи
4
Реакції
6
Бали
6
Підтримую! оскільки продаж бронежилетів без відповідних ліцензій порушує законодавство, створює неконкурентні умови для легальних продавців і може негативно впливати на якість та безпеку продукції.

Бодя Депутат

Новий гравець
Реєстрування
10 Кві 2024
Дописи
0
Реакції
0
Бали
3
Нікнейм адміністратора: Сергій Коваленко
Особистий нікнейм: Руслан Містер 6828276
Суть скарги:
Шановний керівнику проекту,

Мене звати Руслан, я є власником ліцензованого магазину зброї №53 та бізнесу, який я придбав на аукціоні за 570 мільйонів гривень. Враховуючи великі витрати, які я несу як підприємець, я звертаюся до вас з офіційним проханням щодо продажу бронежилетів та дозвільних документів для обігу зброї у мережі "Епіцентр". Вважаю за необхідне звернути вашу увагу на кілька важливих аспектів.

По-перше, продаж бронежилетів є суворо регульованим та ліцензованим процесом згідно з українським законодавством. На жаль, мережа "Епіцентр" не має відповідної ліцензії на торгівлю бронежилетами, а отже, не має права здійснювати цей вид діяльності. Продавати бронежилети в мережі без відповідних дозволів є порушенням чинного законодавства, я вимагаю, щоб ви забрали цей функціонал.

По-друге, хочу зазначити, що продаж бронежилетів у мережі "Епіцентр" негативно впливає на ринок засобів захисту в Україні, оскільки в таких умовах створюється штучна конкуренція для ліцензованих магазинів. Наприклад, мінімальна ціна важкого бронежилета в ліцензованих магазинах складає 32 тисячі гривень, тоді як у "Епіцентрі" ціни стартують від 10 тисяч гривень. Це призводить до зниження цін на продукцію, якою ми займаємося, що спричиняє значні фінансові втрати для легальних продавців бронежилетів. В результаті, ми змушені знижувати ціни, щоб бути конкурентоспроможними на ринку, що прямо впливає на прибутковість нашого бізнесу та загалом погіршує умови ведення бізнесу в цій сфері.

Зважаючи на вищевикладене, я прошу вас вжити заходів для припинення продажу бронежилетів та дозволів на зброю у ваших магазинах, оскільки це не відповідає вимогам законодавства і створює неконкурентні умови для ліцензованих магазинів, що мають відповідні дозволи для продажу таких товарів.

Епіцентр має безліч інших напрямків для розвитку та продажу, і я впевнений, що зосередження на цих напрямках буде корисним для вашого бізнесу, а також для безпеки споживачів, оскільки продаж бронежилетів та засобів захисту потребує ретельного контролю та дотримання законодавчих вимог.

Дякую за увагу до цього питання. Сподіваюся на швидке реагування та позитивне вирішення ситуації.

З повагою,
Руслан Містер
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: 23.01.2025 року.
За!

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі