Розглянуто Для Олега Галицького, КТП,ЗКТП( не для СМ!)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
1. Discord сервер(-и):02 2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):джанипер бот 3. Ваш особистий нікнейм у Discord:poltavsky10 4. Суть звернення: Вітаю! Мене було забанено на 02 сервері по правилу п.18, тому що, коли гравець Твістер Брауні написав можу дати тобі адресу, то я написав давай( де тут випрашовуння, я же не выпрашиваю ее на коленях или строчу ему в лс, после этого игрок скинул, хотя он сам ее слил и мне выдали за это покаранная у вигляді бану назавжди. Коли моє лице зливають, зливають мою фамілію та ім'я, то я пишу адміністрації в лс, щоб вони вирішали цю ситуацію, а їм все одно, тобто це блат? як грати на цьому проекті, коли така ситуація? неможливо грати на цьому проекті, та навіть не хочеться, тому можливо ми ще можемо вирішати ситуацію цю в лс poltavsky10
5. Докази (скріншоти/відео):
37CEE083-34E3-4645-B383-88B0F35FDCF2.png
6. Дата видачі покарання:только что

Соломія Крушельницька

Керівник технічної підтримки
Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
307
Реакції
167
Бали
103
Вітаю.

З боку іншого гравця була пропозиція надіслати адресу, а Ваша відповідь — «давай» — не містила прямих вимог.
Блокування буде знято.
З модератором, який видав покарання, була проведена бесіда щодо допущеної помилки у прийнятті рішення.
Зі свого боку можу додати, що Ваші дії не мали злих намірів, і що ситуація могла бути сприйнята по-різному.

Приносимо вибачення за тривалий розгляд Вашого звернення — ситуація вимагала більшого часу для розгляду всіх обставин, зокрема щодо порушення конфіденційності Ваших особистих даних. Це питання було вирішено в особистому порядку, і всі необхідні пояснення Вам надані.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі