Розглянуто Для Олега Галицького//Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Примак.

Ігр.Помічник | Північна Україна
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
4
Реакції
7
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Олег Примак
2. Нікнейм адміністратора:
3. Суть скарги:
Доброго дня.

Пишу з метою оскаржити рішення щодо мого зняття з посади Ігрового помічника.

Під час прийому мене на посаду пані Ріна сама повідомила, що в мене був бан, після чого сказала, що все гаразд і це не є проблемою. Я зі свого боку про жоден бан не повідомляв, оскільки не пам’ятав і не вважав, що він актуальний. Ймовірно, тоді сталося непорозуміння або помилка.

Сьогодні мене було знято з посади паном Берліновим через наявність бану на іншому акаунті / іншому сервері. Для мене це стало несподіванкою, адже під час набору на ІП мені дали зрозуміти, що з цим питань немає.

Хочу бути чесним: той бан міг виникнути через те, що дуже давно я давав акаунт другові. На той момент я не знав, що передача акаунтів карається настільки суворо. Я визнаю цю помилку та гарантую, що більше такого не повториться.

За 14 днів на посаді Ігрового помічника я вклав багато часу та сил у проєкт.
За цей період:
- конфліктів не мав;
- скарг на мене не надходило;
- свої обов’язки виконував сумлінно.

Я розраховував на подальший розвиток на проєкті, тому прошу оскаржити рішення та дати мені ще один шанс на посаді Ігрового помічника, зважаючи на мою роботу та відсутність порушень уже під час перебування на посаді.

Дякую за розгляд мого звернення.
З повагою,

Олег Примак

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,323
Реакції
5,044
Бали
253
Вітаю!

У вас є активні блокування за образу UKRAINE GTA, тому після проведення повторної перевірки вас було знято з посади.

Також щодо цієї причини при розгляді заявки, "Образа UKRAINE GTA: 9 місяців", але також КА може прийняти рішення самостійно на схвалення кандидата, але цього КА вже немає на посаді тому рішення не враховується, оскільки воно несе за собою велику відповідальність. Також блокування ще є актуальними та були отримані після проведення амністії.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі