Розглянуто Для Олега Галицького, або Серго Голда

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Бер 2025
Дописи
41
Реакції
41
Бали
17
1. Ваш нікнейм: Михайло Ескобар
2. Нікнейм адміністратора: Артем Бандерівський
3. Суть скарги:

На відеодоказі, який я надам нижче, ви побачите, як я виходжу з будинку картеля, сідаю в гвинтокрил та направляюся на територію порту, щоб виконати БП-завдання — поставити ставку на контах. Time-code 2:46 — адміністратор Артем Бандерівський відкидає мене в деморган на 50 хв. за причиною:6.13. «PG» — Powergaming — уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються вистрибування з потягу на ходу, стрибання під потяг тощо. | Деморган 15–60 хвилин.Що цікаво? Перед тим, як я з'явився на картелі, я зістрибнув з даху тетріс-холла, помер та вже після цього вийшов з будинку картеля й відправився на конти. Виникає питання:

1. Чому я отримую PG за те, що зістрибнув з тетріс-холла, якщо я не зміг після цього вижити та продовжити свою життєдіяльність далі як РП-гравець у даній ситуації? Якщо я помер — це означає, що я нічого не порушив та не зміг вижити після падіння.

2. Перед цим я написав репорт, на який мені відповів адміністратор Артем Бандерівський. Після того, як минуло декілька хвилин, судячи з того, що адміністратор мене відкинув за PG — людина продовжувала стежити за мною. Хоча навіщо, якщо я лише поставив питання?

3. Якщо адміністратор впевнений у своїх діях, то чому, коли мене відкинули, не написали «Раніше»?

4. Також цікаво, чому я отримую за PG, якого й так по факту не було, майже максимальний термін?

Прошу розібратися з даною ситуацією та пояснити адміністратору, що таке PG та коли доцільно його видавати, а то за такою логікою, якщо врізатися в стовп та померти, і поряд буде даний адміністратор — вас відкинуть за PG.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тиць
5. Дата порушення: 01.08.26

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,110
Реакції
1,978
Бали
643
Вітаю

Ви навмисно використали смерть персонажа як спосіб швидкого переміщення до місця появи, щоб отримати перевагу та швидше дістатися до гелікоптера й території контейнерів.
Той факт, що персонаж загинув, не скасовує самого порушення. У даному випадку покарання було видано не за те, що ви вижили після падіння, а за свідоме використання нереалістичної поведінки та механіки смерті для отримання ігрової переваги.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі