Розглянуто Для Олега Галицького // особистий злив мене як гравця

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Томми Джери

Активний
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
155
Реакції
171
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Томми Джери
  3. Суть скарги:
Я, як активний гравець серверів 05 та 06, змушений звернутися зі скаргою через систематичне та необґрунтоване переслідування з боку адміністрації проєкту.

Мене свідомо намагаються злити як гравця - адміністрація зазначених серверів блокує мій акаунт без жодної перевірки, без доказів, без попередження та без будь-якого діалогу.

Особливо критична ситуація, де адміністратор:

Розголошує мою конфіденційну інформацію, пов’язану зі мною, і я можу це довести в голосовому чаті. Порушуючи моє право на конфіденційність (06).
Заблокував мене без жодних підстав, навіть не спробувавши зв'язатися для перевірки ситуації.
вже понад 2 дні я чекаю на розмову(на 06).

Що саме відбувається:

• Мене банять нібито за стороннє програмне забезпечення, хоча згідно з правилами подібне блокування можливе лише при 100% впевненості та наявності доказів. У моєму випадку – жодного підтвердження надано не було.​
  • Я займаюсь ловлею майна у грі, що не порушує жодних правил, але адміністрація карає мене навіть за це.​
  • Є конкретні докази некомпетентності адміністратора серверу 06, який виявляє упереджене ставлення та використовує адміністративні права з особистих мотивів.​

Особливо обурює, що:

1. Я є публічною особою в межах проєкту, беру участь в івентах, спілкуюсь із гравцями. Але навіть це не зупиняє окремих адміністраторів від вибіркового переслідування.​
  2. Якщо гравець не подобається адміністрації, його просто блокують без жодних підстав – це вже перетворилось на системну практику.

На сервері 05 ситуація не краща – там взагалі не проводилось жодних дій чи перевірок, просто одразу заблокували.
    Чому так? Чи це вже норма, коли гравці, які не подобаються окремим адміністраторам, просто отримують бан без причин, без доказів, без будь-якого контакту? Це схоже на зловживання повноваженнями, яке стало буденністю.

Я розумію, що бан на 05 сервері міг бути пов’язаний із блокуванням на 06 сервері. Але на сервері 06 я досі чекаю на перевірку. ЗГС Зльот, який мене заблокував, має до мене різке негативне ставлення. Під час ловлі майна та зіткнувшись з роботою адміністратора, маю докази його некомпетентності, також докази зливу адміністратором моєї особистої конфіденційної інформації.

Дейман Коваленко переважно спілкується російською мовою, хоча є обличчям проєкту, та іноді використовував нецензурну лексику під час розмов із гравцями
    Хочу звернути вашу увагу на те, що я маю досвід ловлі майна вже понад рік, тому маю відповідні навички та розуміння процесу.
    Однак, мені незрозуміло, чому мене було заблоковано на 05. Жодних пояснень або об’єктивних причин я не отримав. На 06, як мені відомо, блокування було з особистої неприязні, але ситуація з 05 залишається для мене неясною.
    Складається враження, що адміністрація серверу 05 навіть не переглянула мій відеодоказ, перш ніж винести рішення про блокування​
  3. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):клик,клик,
  4. Дата походження:15.07

Останнє редагування:

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! Після перегляду додаткової інформації, яку Ви надали мені в особисті повідомлення, а також перевірки деяких моментів ситуацію було вирішено, Ваш ігровий обліковий запис на 05 сервері розблоковано. Щодо слів в оскарженні стосовно 06 серверу - ми не маємо до цього відношення, дану ситуацію вирішуйте з Головною адміністрацією 06.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі