Відмовлено Для Олега Галицького та Василь Перегінець

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Чер 2024
Дописи
37
Реакції
17
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора:-Слава Марик
  2. Особистий нікнейм:: Анатолій Любевич
  3. Суть скарги:Історія була така. Я стояв на Центральному ринку торгував незаконою зброєю, до мене підбігли співробітники СБУ та взяли в кайданки і вивели мене з ринку. Дойшовши до автомобіля СБУ мене в ЗЗ застрілив гравеь, Автомобіль знаходився Якщо дивитись від персонажу зі стороно дороги, на лівій стоянці ЦР( Сашко Хмула, він покарання отримав), Я очнувшись в МОЗ м.Київ вирушив до автомобіля смого на парковці, Їдучи по м.Київ доїхавши до заправки тої що біля ЦР мене викинуло з гри. Я перезайшовши до гри з м.Конче Заспа вирушив до ЦР, Я прийшовши на ЦР заходив із правої сторони парковки відносно головної дороги, Зайшовши на ЦР я зловив намет та й почав виставляти свій товар, але повторно був затриманий СБУ без ніяких причин і тому подібне.
    Я вже всі процесуальні дії пройшов в СБУ і відсидів строк, вийшовши на волю мені прилітає типу бан на 70 хв від адміністратора Слава Марик за те що я повернувся на на місце смерті (правила 6.14,але я навіть і в це місце незявився,плюс до того як мене викинуло із гри пройшло більше 15хв) Прошу прийняти якісь міри по даному адміністратору, або хоть би предоставивти мені або всім моє порушення
    P.S. василь Перегінець видав клану Догану прошу передивитись покарання)
    Всім вдалого вечора та приємної гри
    Зв'язатися зі мною можна в дс anatolii05601
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 29.03.2025

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,064
Бали
253
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Покарання видано коректно, оскільки ви повернулись на місце вбивства після затримання працівниками СБУ через 3 хвилини.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі