Відмовлено Для Олега Галицького та Головченка. (Га не переглядати)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Асікс

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лис 2024
Дописи
132
Реакції
165
Бали
48
1. Назар Асікс
2. ЗГС/ГС (зльот це не скарга а звернення, прошу не ображатись)
3. Вітаю шановна адміністрація, вже як місяць а то й більше на всіх серверах зльоти з капчой. Але я вважаю вона безкорислива, тим що багато гравців знайшли обхід капчі тим самим вводять їх дуже швидко через ахк (Auto Hotkey) програма яка робить все що завгодно але якщо дуже правильно потрібно написати програму. На днях було 3 зльоти котрі зловив один і той же гравець, я адмінів на кожному зльоті прошу провірити гравця на володіння данної програми. Тому пропоную прибрати капчу та зробити як раніше рандом. Та тоді ніхто на це не скаржився. Зі мною згодяться дуже велика кількість гравців. Прошу лайку!
4. -, але якщо потрібно надам в лс
5. 19.06.26

nazar_078

Козак
Реєстрування
1 Бер 2026
Дописи
15
Реакції
5
Бали
8
1. Назар Асікс
2. ЗГС/ГС (зльот це не скарга а звернення, прошу не ображатись)
3. Вітаю шановна адміністрація, вже як місяць а то й більше на всіх серверах зльоти з капчой. Але я вважаю вона безкорислива, тим що багато гравців знайшли обхід капчі тим самим вводять їх дуже швидко через ахк (Auto Hotkey) програма яка робить все що завгодно але якщо дуже правильно потрібно написати програму. На днях було 3 зльоти котрі зловив один і той же гравець, я адмінів на кожному зльоті прошу провірити гравця на володіння данної програми. Тому пропоную прибрати капчу та зробити як раніше рандом. Та тоді ніхто на це не скаржився. Зі мною згодяться дуже велика кількість гравців. Прошу лайку!
4. -, але якщо потрібно надам в лс
5. 19.06.26
+

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,223
Реакції
5,117
Бали
253
Вітаю!

Докази було перевірено, порушень у використанні сторонніз засобів не виявлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі