Розглянуто Для Олега Галицького I Блат I

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,838
Реакції
938
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора:ГА, ЗГА, КА, та інша адміністрація
  2. Особистий нікнейм:Роман Семеген ID11526
  3. Дата походження:30.08.2025
  4. Суть скарги:
  5. Вітаю, шановний керівник Ukraine Gta, звертаюся до вас з скаргою те що на 06 сервері, адміністрація не виконує своїх дії правильно, карають як хочуть і тому подібне. Наведу приклад, про те що Адміністрація на репорт може інколи відповідати за 20-30 хв, такого впершу чергу немає бути, кажуть що адміністрація не встигає відповідати на репорти, можливо я десь і згоден, але не проблема оскільки можна відкрити заявки на посаду Ігрового Помічника, я знаю те що вони і зараз є відкриті, я про те щоб заохочувати людей подаватися на посаду Ігрового Помічника. Але я перепрошую, якщо ставити на Генерала або на Ігрового Помічника людину якій 13 років, ну то вже сорі. Тим паче на ІП, можна ставати лише з 17, а деякими навіть не роблять виключення і в 15-16 років, а тут зробили виключення до 13 років
5.Також наведу приклад, минулий який зі мною трапився я був призначений на посаду "Полковника НПУ", і мене рівно за один тиждень (7 днів) зняли з посади по причині "Незадовільна Робота", але питання тобто ті звіти які я писав по 300-400 балів, це як чисто для галочки ? чи як ?

Тепер повертаємося до Адміністрації 06 серверу, я би хотів повідомити вам про те що на 06 дуже багато блату, оскільки призначають людей на ІП, і ІП карають як хочуть, ну типу коли вони встають на посаду ІП, їм ж інструктаж якийсь мають проводити, вірно ж ? а таке враження що нічого не проводять, уявимо ситуацію вчора я катався з другом по полю по Non RP Drive, але я дійсно признаю там був Non RP Drive, але я був лише пасажир а водієм була інша особа, і тут мене за декілька хвилин відкидає адміністратор за Non RP Drive, потім пишу скаргу на форумі, і сьогодні вечером дає вердикт в даній скарзі КА Дейман Коваленко, те що ніби то "покарання видано вірно", ну але якщо логічно подумати як може бути "покарання видано вірно", якщо я був лише ПаСаЖиРоМ, а водія і так не відкинули, або КА Дейман Коваленко прикриває всіх адмінів, хоча знаючи що вони порушують або я незнаю ! І це вже не одноразовий такий випадок, просто набридло все тому і вирішив написати

Я вирішив спробувати подати заявку на ІП, але перед тим написав ГА Монтіпу Коваленко в особисті повідомлення в Discord, і запитав чи можна подати заявку на ІП, щоб знати чи схвалять її чи ні, щоб не витрачати час і мій і хто буде розглядати заявку, у відповідь я отримав таке повідомлення "Вітаю. У вас недовіра до адміністраціх", після цього повідомлення мені стало цікаво чому недовіра, і вирішив запитати а у відповідь я отримав нуль відповідь, тобто ігнор.

Також, хочу зауважити що ГА Монтіп Коваленко, не змінює на форумі "Список Складу Адміністрації", хоча це входить в його обов'язки слідкувати та змінювати інформацію, якщо потрібно,

І це все ще не все, багато подібних ситуації ще є, просто немає часу їх розписувати. Через таку адміністрацію, пропадає інтерес грати на проекті Ukraine Gta, знаю що за правду я можу отримати блокування але це буде правда, те що я розписав

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

Усі питання були обговорені та вирішені у войсі.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі