Макс Калина
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 30 Жов 2022
- Дописи
- 137
- Реакції
- 76
- Бали
- 73
- Нікнейм адміністратора: для Олега Галицького
- Особистий нікнейм: Макс Калина
- Суть скарги: Пане Олег, прошу Вас
1.1Повністю перерозглянути скаргу, із письмовим перерозглядом вердикту у моїй минулій скарзі, так, як на мою думку, адміністратор намагається ''заблатити'' даних гравців. Аргуметую свої здогадки тим, що пан Влад видав мені та Крістіні по максимуму покарання, не зважаючі, що історія покарань фактично чиста,
1.2 Також він не видав покарання за ДБ, попри те, що подібний випадок був за мій термін на лідерці, де мій співробітник також таранив авто за що і отримав варн.
2. Враховуючі, усі дані порушення, ці гравці за логікою покарань мають отримати немалий термін бану, на рахунок чого, я маю сумнів щодо видання покарання адміністратором.
3. Видати компенсацію за неправильний вердикт у скарзі, чим зіпсувало мою історію покарань, адже очікуючі 4 дні на розгляд , я аж ніяк не розраховував на дм в зз за нізащо.
4. Велике прохання, детальніше поясніть стосовно Ваших слів, адже я переглядаючі свій фрапс, ніде не побачив, щоби авто десь перевернулося, окрім нападника, який сам розігнався біля ДСНС, намагаючись нанести DB (( якщо ви про початок відео, там авто не перевернулося)).Очікую на відповідь.Дякую
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): вище
- Дата походження:05,06,2024р