Розглянуто Для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Томми Джери

Активний
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
155
Реакції
171
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Деймон Каваленко
  2. Особистий нікнейм: Томми Джери
  3. Суть скарги:
Я так розумію, що мене забанили за ловлю квартири на зльоті Тетріс-Холл. У зв’язку з цим у мене виникли певні сумніви щодо компетентності адміністратора Деймона Коваленка, і я маю кілька важливих запитань:

Чому адміністратор, який чергує на зльоті, не орієнтується в системі зльотів і одразу звинувачує у використанні стороннього програмного забезпечення, коли його не було? Як гравець, який понад два роки активно бере участь у
зльотах і зловив багато майна, я добре розумію, як працює ця система, і можу діяти дуже швидко без жодних сторонніх програм.

Чому не було проведено перевірки або навіть запиту на неї? Я готовий пройти будь-яку перевірку, та надати докази.

Чому адміністратор, який є лицем українського проєкту, розмовляє переважно російською мовою з гравцями? Може проявляти неповагу до гравців і в окремих випадках використовувати нецензурну лексику?

1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео) клик
  2. Дата походження:13.07

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
Вітаю! Олег, хочу додати свою думку та підтримати слова гравця Томмм Джери, а саме те, що адміністратор Дейман Коваленко не компетентний та має не повагу до гравців, тому що він часто викоростовує російську мову, що заборонено використовувати адміністрації проєкту, також даний адміністратор може рідко сказати мати, а саме бл***, су**, тощо. Також хочу сказати по бану гравця Томми Джери. Він вже ловить майно постійно та майже десь рік він ходив на перевірки, але там нічого його не підозрювали, можливо у адміністратора Дейман Ковеленко своя думка, але щоб зловити треба майстерність, гарний інтернет, гарний комп'ютер, у гравця Томми Джери все це є. Тому прошу оскаржити йому покарання, тому що він нічого не використовув та не винен! З повагою Михасик Хелл.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі