Відмовлено Для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едуард Міхновський

Лідер ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
234
Реакції
204
Бали
101
Нікнейм адміністратора: Лео Галанте
Особистий нікнейм: Владислав Договіренко
Суть скарги:
Вітаю, шановний Олеже Галицький!
Звертаюся до Вас із проханням розібратися у ситуації, яка, на мою думку, вийшла за межі адекватності та доброчесності з боку адміністрації 05 серверу.
Сьогодні я був змушений подати скаргу на одного з лідерів фракції СБУ — гравця під нікнеймом Максим Марцинкевич. Причиною подання скарги стали його погрози фізичної розправи в реальному житті, зокрема фраза: «давай вискочимо з тобою».
Однак моя скарга була відхилена з аргументом, що «відеодоказ такого роду не можна розцінювати як повноцінні погрози». При цьому, якщо переглянути інші подібні
При цьому, якщо переглянути інші подібні розгляди скарг, навіть за менш серйозні висловлювання, адміністрація зазвичай видає покарання без жодних вагань.

Я є людиною, яка давно підтримує проєкт GTA, активно грає та фінансово його підтримує. У зв’язку з цим прошу забезпечити чесне та однакове ставлення до всіх гравців, незалежно від статусу чи посади у грі.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):(тик)
Дата походження: 31.10.2025

Едуард Міхновський

Лідер ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
234
Реакції
204
Бали
101
Також хочу додати, що після подання скарги, а ще до її офіційного розгляду, ситуація набула неприємного та упередженого характеру. На зборах лідерів і заступників фракцій мене почали обговорювати у внутрішніх групах, зокрема й у фракції СБУ. Там відкрито висловлюються наміри діяти максимально упереджено як щодо мене особисто, так і щодо моєї фракції — з очевидною метою домогтися мого звільнення. Обговорюються різні варіанти перевірок та дій, спрямованих на створення тиску.
Крім того, Лео Галанте, написав мені в особисті повідомлення, заявивши, що «це відео — просто жарт від Максима Марцинкевича», що, на мою думку, є спробою применшити серйозність ситуації та виправдати упереджені дії.

Павло Орлик

ГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
16 Лис 2024
Дописи
1,452
Реакції
1,360
Бали
253
Вітаю,
Розберемо пункт правила про погрози:

5.23. "Погрози" - Заборонено залякувати / погрожувати гравцю розправою в реальному житті “я приїду до тебе і ….”, тощо.
Слова "давай в житті вискочимо" не є безпосередніми погрозами або залякуванням. Погоджуюсь з відповіддю ГС ДЕРЖ у цій скарзі.
Лєо Галанте провів бесіду з нинішнім лідером СБУ з приводу своїх висловлювань.
Також, за злив лідера передбачено покарання, тому просимо не зловживати цим.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі