Розглянуто Для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олексій Ксьондз

Потужний Генерал| Північна Україна
Реєстрування
31 Лип 2023
Дописи
97
Реакції
312
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Олексій Ксьондз
2. Нікнейм адміністратора: Тимур Волков, Олексій Маск
3. Суть скарги:
Вітаю пане Олег, маю проблему з головною адміністрацією серверу, тому вирішив звернутися до вас. Ще 05.04.2025 мене зняли з лідера ЗМІ, по причині, не поважне ставлення до адміністрації, так я визнаю що я поводився не правильно, проте за те я поніс покарання, я втратив багато свого майна через те що мене зняли, та я зробив висновки. Після того я відбув бан, та вирішив повертати довіру через 9-10 звання в фракціях. Я став на посаду підполковника в НПУ, проте через 3 дня мене зняли через те, що я врізався в президента на повній швидкості коли їхав на виклик, він почав кричати шо чо я в нього врізався, але він себе вів не адекватно, через я сказав що він бидло. Тоді він образився, та пішов до Тимура Волкова який відразу зняв мене з посади, через це в мене вирвалося на емоціях одна образа адміністрації, в телеграм групі, за що також отримав покарання та зробив висновки. Після того я декілька разів пробував подавати на посади лідера/заступника лідера, проте отримував відмову, що потрібно відновити довіру на 9-10 званні, я на той момент не мав бажання займати такі посади. Тому вирішив піти на 06 сервер на заступника лідера ЗСУ. Проте через початок навчання я немав достатньо часу для виконання обов'язків, тому мене зняли за неактив. З того моменту я не пробував займати високі посади. Грав не часто але іноді гра, останнє покарання було 20.08.2025 за рекламу в VIP. Зараз коли в мене зявився час, я хотів стати на 10 звання в ЗМІ то Тимур Волков моментально дав мені ЧС високих посад. Я вважаю що це вже особиста неприязнь до мене. Так як міні конфлікти з ним в мене ще почалися як я ще обіймав посаду Адміністратора. Також, коли я написав Тимуру, чому в мене ЧС високих посад, у відповідь я лише отримав блокування в телеграмі, а не жодної відповіді (На доказі показане голосове повідомлення, якщо хочете знати що в ньому, звяжіться зімною за тегом: @oleksii_ksyondz, ніяких образ там не було, лише трохи нецензурних виразів). Та після того я запита вже в слідкуючого який і сказав що в мене ЧС високих посад, і він мені сказав, йому Тимур відповів на запитання "чому в Ксьондза ЧС" - "Бо того". Після цього я звернувся до ГА, так само в особисті повідомлення, але там замість блокування я отримав просто ігнор. Прошу вас прийняти міри, на даний момент відкриті заявки на лідера ЗМІ, і я б дуже хотів би її зайняти, так як моя улюбленна фракція це ЗМІ. Я розумію що я не ідеальний, робив багато різних не хороших речей, але ми всі маємо право на помилку. Дякую за увагу, буду чекати вашу відповідь.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Фото доказ 1
Фото доказ 2
Фото доказ 3
Фото доказ 4

5. Дата порушення: 20.12.2025

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253
Вітаю!

Дякуємо за ваш значний інтерес до фракцій нашого сервера. Саме тому ми надаємо вам можливість знову проявити себе на 9–10 рангах у фракціях та показати свої найкращі якості, щоб у подальшому мати змогу зайняти вищі посади. Але звертаємо увагу, що якщо ситуації з минулого повторяться — наступного шансу вже не буде.

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,542
Реакції
994
Бали
253
Ситуація вирішена, зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі