Відмовлено Для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пальма Хелл

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
565
Реакції
533
Бали
113
1. Ваш нікнейм: Пальма Овнхелл
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
3. Суть скарги: Вітаю, пане Олег Галицький, 23.01.26 ви ввели правило ловлі майна, а саме 1.17. Ловля гаражів - власником гаражу є той гравець, який після ловлі має системне право керування ним, а гравець який потрапив в середину гаражу та не має міток і системного права на керування ним - не є власником. При тому власник має мати фрапс, за його відсутності застосовується покарання.

На мою думку це правило не несе в собі ніякої логіки, адже ми всі прекрасно знаємо, що існує баг, що гравець на якому гараж не висить ловить його першим.

Якщо детально подивитись відкати з ловлі гаражів на них чітко видно як гравець ловить його за пів секунди швидше за гравця, на якому він висить.

Створюється враження, що це правило введено для того, щоб просто забрати адмінам "зайву роботу" по перегляду логів і подальшій передачі гаражу, хоча всі ми прекрасно знаємо що навіть переглянувши логи гравець на якому гараж не знаходится зловив його першим.

Навіть наведу приклад що декілька місяців тому коли ви перебували на посаді ГА 02, ви самі забрали в мене гараж який я зловив другим за гравця, та передали його тому гравцю, який "логами" зловив його першим.

Сьогодні я зловив гараж на 02 сервері першим по логам, і адміністратор повідомив мені що згідно з нововведеного правила гараж мені передано не буде, і держ вартість компенсована також не буде.

Прошу вас забрати це безглузде правило, і повернути все як було, а саме гараж передається гравцю, який зловив його перший логами, і якщо ж в цього гравця немає відкату зльоту то гараж буде залишатися на гравці який зловив його другим.

Я надам 4 відкати, де якщо поставити швидкість відео 0.25 можно чітко побачити як я, зловивши гараж першим потрапляю в нього перший

4.Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): відео відео відео відео
5. Дата порушення: 25.01.26

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,159
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Цей розділ був створений для подання скарг або оскарження дій адміністрації Західної України.
Якщо Ви бажаєте внести корективи в правила, зверніться до відповідного розділу на форумі.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі