Розглянуто Для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Гру 2024
Дописи
119
Реакції
99
Бали
33
1. Discord сервер(-и): -
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Соломія Крушельницька
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: golovacho
4. Суть звернення:
Суть скарги полягає в наступному.

16.01.2026 я звернувся до Соломії Крушельницької з інформацією про гравця, який продавав вірти в чаті «Майстерні розробників». Мені відповіли, що інформацію буде передано відповідним особам.

Станом на 01.02.2026 жодних дій вжито не було, вказаний гравець досі перебуває в чаті. На підставі цього я можу зробити висновок, що інформація так і не була передана.

Також інша ситуація: мені було необхідно зв’язатися з Фатченко. Соломія повідомила, що зв’яжеться з нею, проте жодної відповіді я так і не отримав. Лише через 15 днів, після мого повторного звернення, Соломія відповіла, що потрібно звертатися на форум.
На момент описаних подій я був на посаді модератора Discord-серверу Ukraine GTA 05.
5. Докази (скріншоти/відео): переписка в телеграма переписка з телеграма (видалено модерацією) повні переписки надам при потребі в оп
6. Дата видачі покарання -

Останнє редагування модератором:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,034
Бали
253
Вітаю!

Щодо продажу віртуальної валюти, доказів недостатньо для видачі покарання.
Щодо передачі інформації PR менеджеру, вона була передана, та повторно буде перевіреною ним.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі