Відмовлено Для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маша Макдакк

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Сер 2025
Дописи
47
Реакції
78
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Маша Макдакк,
2. Нікнейм адміністратора: Святогор Скоропадський,
3. Суть скарги: Я Маша Макдакк, лідер клану HELLATRIGGER, незгідна з покаранням мого соклановця Жендоса Мактрахера. Йому раніше було видано покарання за масові порушення на 35 днів, які він повністю відседів. Після того, як він вийшов з бану, через 5 днів йому знову видають покарання на 2 місяці за 3 порушення (Dm, MG, NonRP Drive) які порушує кожен другий гравець в укр гта, його забанили 27.01.2026 до 28.03.2026 . Тоді по лозіці, гравці, які отримують бан за масові порушення, та після того як вони виходять, та продовжують порушувати їм мало б теж видаватись 6.35 в розмірі 2х, але лише моєму соокланавцю видали повторне покарання. Я впевнена, що аналогічну ситуацію як у Жендоса Мактрахера ми не знайдемо, але ми можемо побачити і інших гравців, які так само мали б отримати таке ж покарання. За ці ж масові порушення вони отрумують бан по 14-15 днів, в той час як Жендосу видають по місяцам. ВІн вже вирішував цю ситуацію з адміністраторами, проте йому зменшили покарання на місяць, який він вже відседів. Прошу переглянути цю всю ситуацію ще раз, та прийняти правильне рішення.,
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):,
5. Дата порушення: 04.02.2026

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,159
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Скарга складена третім лицем не підлягає розгляду.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі