Відмовлено Для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Квікі

Ех-Полковник ДКВС 06
Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
185
Реакції
64
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Денис Квікі
2. Нікнейм адміністратора:Ілля Репецький
3. Суть скарги: Вітаю Пане Олег Галицький сталася така проблема я був майором НПУ підполковник ЗСУ і як був у кланах отримав достатню кількість покарання тепер як стараюся не порушувати та хочу себе спробувати на посаді полковника будь де я подавав на зам лідера ДКВС та мені відмовлено причина не довіра від ГС держ прошу будь ласка дати шанс спробувати себе на 11 звання будь ласка зробіть щось з цим
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення:немає прям дати порушення

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,098
Реакції
877
Бали
253
Вітаю.

Перевіривши докази та обговоривши Вашу кандидатуру з ГС Держ повідомляю наступне:
За час перебування на проекті від Вас були порушення, як загальних правил UKRAINE GTA, так і RP правил/законів, за що Ви отримували покарання.
Ви пробували себе на старших посадах (9/10 звання) у різних фракціях, але в них Ви отримували догани, попередження, звільнення, тощо.
Спираючись на фактори Історії покарань, отриманих дисциплінарних стягнень, вік, історії звільнень та їх причини — були прийнято рішення по відмові Вас як кандидата на дану посаду.
Рішення що до недовіри зі сторони ГС Держ вважаю доцільним.
Не порушуйте правила, проявіть себе з гарної сторони, спробуйте зменшити або виправити свої недоліки та проявляйте актив, при дотриманні даних умов — ми перерозглянимо Вас як кандидата на дану посаду.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі