Розглянуто Для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саша Кент

Красивий від природи
Реєстрування
18 Гру 2025
Дописи
37
Реакції
23
Бали
13
Вітаю, я є гравцем 06 серверу — Темірхан Ганджимурдов.
І я хочу звернути увагу на проблему, яка турбує не лише мене, а й більшість гравців серверу 06 — некомпетентна та халатна робота адміністрації.

Я розумію, що всі люди можуть помилятися, і людський фактор присутній завжди. Але коли подібні ситуації повторюються майже кожного дня, це починає дуже заважати ігровому процесу та бажанню грати на сервері.

Дуже часто адміністрація видає неправильні покарання або помиляється при їх розгляді. При написанні скарг чи оскаржень найчастіше надходить одна й та сама відповідь: «З адміністратором буде проведена сувора бесіда».
Інколи адміністратори все ж отримують покарання за свої помилки або порушення, але подібні випадки трапляються дуже рідко. Найчастіше все обмежується лише «суворою бесідою», після якої ситуація практично не змінюється.

Наприклад, ігровий помічник видав мені покарання на 3 дні за нібито неадекватні висловлювання. Я написав оскарження, і у відповідь отримав повідомлення про «сувору бесіду», але того ж дня цього помічника підвищили до модератора.

Також під час зльотів гравці можуть чекати доволі довгий час щоб зловити майно, після чого їх убивають, ображають або використовують баги. Адміністрація дуже часто цього не помічає. Коли я запитав, чому так відбувається, мені відповіли: «Це ваша проблема, у нас мало адміністраторів» та «Якщо ви такий розумний — йдіть на ІП».

Окрім цього, деякі адміністратори поводяться халатно:

-можуть ігнорувати запитання;

-не відповідати гравцям;

-просто телепортуються не надавши відповіді

За останні 6 місяців гри мені було видано багато помилкових покарань:

• бани терміном від 3 до 30 днів
  • мут
  • деморган
  • варн
Також потрібно враховувати час розгляду оскарження та час зняття покарання. Поки скаргу перевірять, поки дадуть відповідь та знімуть покарання — проходить дуже багато часу. У підсумку через помилку адміністратора гравець може втратити майже цілий день нормальної гри. Це також негативно впливає на бажання грати на сервері та створює відчуття несправедливого ставлення до гравців.

Через подібні ситуації у багатьох гравців уже здають нерви, через що люди можуть емоційно або неадекватно реагувати на дії адміністрації.
Окремо хочу звернути увагу на розгляд скарг. Дуже часто адміністратори видають покарання, не перевіривши ситуацію повністю. А після написання скарги просять її зняти за можливістю та виплачують компенсацію у вигляді 500к. Але, наприклад, за зняття варну потрібно витрачати 99 карбованців, тому така компенсація не покриває збитки.

Я не прошу видавати величезні компенсації. Я лише хочу, щоб адміністрація уважніше ставилася до своєї роботи. Помилки можуть траплятися, але не кожного дня і не без жодних змін після скарг гравців.

Я не стверджую, що абсолютно вся адміністрація працює погано, адже є й адміністратори, які справді виконують свою роботу якісно та допомагають гравцям. Але, на жаль, більшість випадків, з якими стикаюсь я та інші гравці, показують халатне ставлення, неуважність та некомпетентність з боку частини адміністрації.

Прошу звернути увагу на цю проблему та вжити заходів для покращення роботи адміністрації серверу 06.

не вірно розглянота скарга також скарга за яку мені видали гроші та попросили закрити скаргу
оскарження модератор
помилковий бан 30 днів
3 рази за 1порушення
це не всі покарання я вибрав тільки за остатній період

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,053
Реакції
841
Бали
253
Вітаю

Ознайомившись із Вашим зверненням, виношу вердикт
Адміністрація 06 серверу щоденно працює з великим навантаженням та опрацьовує величезну кількість репортів, скарг, оскаржень та звернень від гравців. Через велике навантаження можуть траплятися помилки або затримки у розгляді, що є людським фактором, а не навмисним халатним ставленням.
Також варто враховувати, що значна частина гравців сама провокує конфліктні ситуації, зловживає системою репортів, подає численні повторні звернення, неповні докази або використовує репорт не за призначенням. Подібні дії створюють додаткове навантаження на адміністрацію та ускладнюють оперативний і детальний розгляд кожної окремої ситуації.
Щодо Ваших слів про “некомпетентність” та “халатність” адміністрації — у зверненні відсутні достатні докази систематичних навмисних порушень з боку адміністрації серверу. Окремі випадки скасування покарань або виплати компенсацій навпаки свідчать про те, що адміністрація та керівництво переглядають ситуації, визнають можливі помилки та намагаються врегулювати конфлікти.

Також звертаємо увагу, що покарання не видаються безпідставно. Якщо адміністрація бачить порушення правил — вона зобов’язана реагувати відповідно до регламенту. Незгода гравця з покаранням не є автоматичним доказом неправомірних дій адміністратора.
Стосовно часу розгляду оскаржень — перевірка доказів, логів та обставин ситуації потребує часу, особливо при великій кількості звернень. Адміністрація не має можливості миттєво розглядати кожне оскарження одразу після його подачі.
Окремо зазначимо, що частина адміністраторів дійсно припускається помилок через велике навантаження та постійний тиск з боку гравців, однак це не є підставою для узагальнення роботи всієї адміністрації серверу.
Підстав для застосування додаткових заходів або перегляду роботи адміністрації в рамках даного звернення — недостатньо

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі