Розглянуто Для Олега Галицького!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Кондрацький

Знання законів та прав надає громадянам силу.
Реєстрування
21 Лют 2025
Дописи
135
Реакції
158
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Юрій Кондрацький
2. Нікнейм адміністратора: Соня Кенді
3. Суть скарги: ПОВТОРНА СКАРГА
щодо неправомірного звільнення з лав МОЗ та фальсифікації даних у ЗЧС
Звертаюся з повторною скаргою, оскільки надана мені відповідь на попереднє звернення є упередженою, не відповідає фактичним обставинам справи та базується на свідомому перекручуванні фактів з боку відповідальних осіб.
У відповіді на мою першу скаргу було зазначено, що на момент мого звільнення з Міністерства охорони здоров'я (МОЗ) я вже перебував у Загальному Чорному Списку (ЗЧС) фракцій. Ця інформація повністю суперечить дійсності з наступних причин:
Фальсифікація дати внесення до ЗЧС: Мене було внесено до чорного списку фракцій фактично лише вчора (21.05.2026). Проте особи, які це зробили, заднім числом вписали дату внесення 10-денної давнини, намагаючись підігнати «доказову базу» під уже вчинене правомірне чи неправомірне звільнення.
Логічна та хронологічна невідповідність: На момент мого фактичного звільнення жодного запису про моє перебування в ЗЧС не існувало. Будь-які перевірки логів або історії редагування таблиць/списків ЗЧС легко підтвердять, що запис з'явився лише вчора. Твердження про те, що я «на той момент перебував у ЗЧС» — це спроба виправдати порушення правил серверу шляхом підробки дат.
Відсутність законних підстав для звільнення: Навіть якщо розглядати поточну офіційну версію керівництва, у моїй трудовій книжці / причині звільнення не вказано статтю «Втрата довіри» (або аналогічну, яка б стосувалася ЗЧС), що вкотре доводить хаотичність та неправомірність дій керівництва МОЗ під час мого звільнення.
Вважаю дії керівництва фракції та осіб, що відповідають за ведення ЗЧС, прямим порушенням правил проекту, перевищенням службових повноважень та спробою ввести в оману адміністрацію, яка розглядала мою першу скаргу.
На підставі вищевикладеного прошу:
Провести ретельну перевірку логів внесення мого ігрового акаунту до ЗЧС фракцій для встановлення реальної дати та часу створення цього запису.
Визнати моє звільнення з МОЗ неправомірним.
Анулювати моє перебування в ЗЧС, оскільки воно було оформлене заднім числом без належних на те підстав.
Поновити мене на моїй посаді в МОЗ або виплатити компенсацію за незаконне звільнення, а також притягнути винних осіб до дисциплінарної відповідальності.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тиць
5. Дата порушення: 21.05.2026

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
295
Реакції
130
Бали
88
Вітаю Шановний гравець!
Ваш запит на вирішення ситуації було розглянуто. Відповідь надана в іншій темі.
|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі