Зачинено Для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Кві 2026
Дописи
19
Реакції
8
Бали
6
1. Мій нік: Андрій Слободянюк
2. Нікнейм адміністратора: Надін Арквейл
3. Суть скарги: не розібравшись в ситуації, по проханню Романа Семегена, Надін Арквейл заблокувала мене на форумі, обґрунтувавши це тим, що вона побачила в листуванні погрозу в сторону Романа Семегена
Доказ скріншот:
Оскільки, це пункт 7.10., але забанений на форумі я був за пунктом 4.2.) поки не оскаржив цього в діскорді
Доказ скріншот:
1781641655145.jpeg

Прохання: прошу, покарати адміністратора за неправомірні дії і некомпетентну роботу
5. Дата порушення: 11.06.2026
1781641392473.jpeg

Останнє редагування:

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
908
Реакції
453
Бали
123
Вітаю.
Оскільки скарга подана безпосередньо на мене, маю право надати відповідь у цій темі.
Пункт 4.2 стосується порушення Правил форуму, а саме:
4.2 Заборонено прояв неповажного ставлення до співрозмовника, наклеп по відношенню до користувачів форуму та інших осіб. | Бан 10 днів.
А пункт 7.10 стосується порушення Правил серверу, а саме:
7.10. Заборонено ображати / погрожувати адміністрації поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях тощо (під це правило підпадає все що стосується дій адміністратора). | Бан до 31 дня / Бан 6000 днів
Хочу наголосити, що через блокування даний гравець особисто до мене не звертався, а передав інформацію через свою знайому. Я, у свою чергу, пояснила їй у Discord порядок правильного оскарження блокування на форумі.

Вважаю прикріплення скріншотів особистого листування від третьої особи неправомірним, оскільки вони не підтверджують факт безпосереднього звернення гравця до мене.

Також хочу зазначити, що всі повідомлення на форумі, незалежно від того, чи це особисті повідомлення, чи коментарі під темами, підлягають модерації та мають відповідати Правилам форуму. У разі їх порушення до користувача можуть бути застосовані відповідні покарання.
Очікуємо вердикту від керівництва.

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,042
Реакції
1,895
Бали
253
Вітаю
Куратором Адміністрації вже було надано відповідь щодо даної ситуації. Погоджуюсь із наданою відповіддю.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі