Розглянуто Для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирило Ексайз

Поважний гравець
Реєстрування
13 Чер 2025
Дописи
221
Реакції
123
Бали
48
1. Ваш нікнейм:Кирило Ексайз
2. Нікнейм адміністратора:Нао Соната,Мірай Соната
3. Суть скарги:Вітаю, Пане Олег Галицький, гравці Мірай Соната та Нао Соната систематично та неодноразово порушують правила UKRAINE GTA, а саме правила державних організацій та правила затримань. На них було написано безліч скарг, але вони досі не отримали справедливого покарання (варн або бан за масові порушення RP) .Сьогодні ситуація повторилася: мене затримали (закафали) абсолютно без причини, виписали статті, які я не порушував, та вчинили купу інших грубих порушень, які зафіксовані на моєму відео. Це чисте NonRP держ. та зловживання посадовими обов'язками.Окремо хочу наголосити на їхній поведінці поза робочою зміною. Дані гравці дозволяють собі регулярно ображати інших учасників серверу та ставитися до них з глибокою неповагою. Попри те, що вони перебувають не в формі, вони все одно є співробітниками державної організації. Вони зобов'язані за будь-яких умов залишатися прикладом, захищати та з повагою ставитися до гравців на проєкті UKRAINE GTA, а не займатися токсичністю. Прошу вище керівництво детально розібратися в цій ситуації, переглянути історію скарг на цих гравців та видати їм заслужений варн/бан за масові порушення.Також я та инші гравві бачили що коли адміни зачасту за їх порушення помякшують їм покарання що є на форумі від людей,і саме головне вони до сих пір не зняттті з посад.це єдинні копи які нічого не бояться і їм хтось допомагає коли іншим копам прилітає сразу звільнення а неоф організаціям максимально покарання при цьому про вас звернути увагу чому адміністрація останім часом так цікаво працює-і нічого не змінюється Дякую за увагу
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:29.06.2026
тайм код:00.00 закував в зз без причини ,00.45 питають чі бажаю я адвоката коли в мене мут та я не можу відповисти (рп з людиной в муте) 3:00 знову общук без зняття аксесуарів 3:20 интересно откуда вона знает про штрафи? или що в мене нету розшука 5:50 юзають анімацію що есть заборониним на зміні 6:15 не поважне ставлення від Нао Соната статя 10.11 не за що а саме Стаття 10.11 Втеча під час затримання та Стаття 10.9 Непідкорення співробітнику правоохоронних органів

Останнє редагування:

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,310
Реакції
670
Бали
253
Вітаю
Гравець 86425 отримує покарання - бан 14 днів
6.35. Заборонено зловживати порушеннями правил сервера, на розсуд головної адміністрації.
Гравець 38245 отримує покарання - бан 14 днів
6.35. Заборонено зловживати порушеннями правил сервера, на розсуд головної адміністрації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі