Розглянуто Для Олега Галицького!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матвій Лишевський

Кошовий отаман
Реєстрування
20 Жов 2025
Дописи
52
Реакції
60
Бали
67
1. Ваш нікнейм:Матвій Лишевський
2. Нікнейм адміністратора: Артем Шевченкович
3. Суть скарги: Вітаю керівництво UKRAINE GTA. Подаю дану скаргу на адміністратора щодо некоректного розгляду скарг на форумі та халатності до своєї посади. Подав скаргу на гравця Макс Нейтон за те, що він почавав на гравців, сказавши, що *200 ходи на страйк, що саме порушив пункт 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів. 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів. Даний адміністратор видав йому покарання за пунктом 5.11 і попередження, як він являється працівником СБУ. Пройшло близько 5 годин, як даний адміністратор пише під скаргою: Що я порушив пункт правил 6.29, хоча я його ніяк не провокував, як я сидів на пасажирському місці і ніяк не міг його ДБ підрізати тощо. Незгоден з рішенням даного адміністратора щодо слова *200, бо якби це сказав інший гравець, що НПУ або СБУ *200, йому видали б бан.
4. Доказ отриманого покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/СБУ-Образа-Використання-військових-термінів-200.432753/unread
5. Дата порушення: 11.08.2026

Останнє редагування:

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,562
Реакції
642
Бали
409
Вітаю

Скаргу буде перерозглянуто, та видано відповідне покарання.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі