Розглянуто Для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дімасік Тихий/ Східний

–Як ваші справи? –Мої не дуже...
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
64
Реакції
8
Бали
362
1. Ваш нікнейм та ID: Дімасік Тихий 1309.
2. Нікнейм адміністратора: Євген Волкер
3. Суть скарги: Неправильний розгляд скарги, тому прошу перерозглянути скаргу Ось цю , ті люди дуже багато порушили дуже багато правил, а їм дати всього по 30хв деморгану?? Прошу перерозглянути скаргу та повернути те, що вони в мене забрали не за правилами!!!!
Я прошу щоб були Галицький перерозглянув мою скаргу бо люди дуже багато чого порушили при тому один з них являється ігровим помічником а вони всього отримали по 30 хвилин де моргану Я жду відповіді від Олега!!!
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): -
5. Дата порушення: 26.08.2026 СБУ зробило порушення, 29.08.2026 адміністратор неправильно розглянув скаргу.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,322
Реакції
2,020
Бали
444
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Шановний гравець, надаю вам розгорнуту відповідь на вашу скаргу, стосовно вашої попередньої скарги.
Проаналізувавши всю суть скарги та її зміст, та переглянувши докази які містяться на форумі, а саме відкрита на вас крімінальна справа. У ній міститься вся доказова база про вас та ваше порушення. Уході рослідування цієї справи було виявлено порушення від вас 25.08.2026 за фактом порушення нанесення тілесних ушкоджень (наприклад стрілянина), з вами почали першочергове РП стосовно підозри вас до вчинення даного злочину. На момент перестрілки ви не були у масці, так само як і тут біля ЦР, тому працівники МВС мали змогу опізнати ваше лице з минулих порушень тощо. Стосовно затримання та відсутності розшуку, то система орієнтування передбачає собою не тільки ряд заходів по ловлю людей з активними розшуками, а і особами з "вильотами під час гри" та інших порушень які були вчинені наприклад пізніше. Наприклад: Якщо ви вчора бачили, як людина переходила дорогу на червоний, а вас сьогодні запитали про дану подію, це ж не означає, що ви не можете нею поділитися, оскільки це було вчора. Тому маючи приблизний портрет особи яка вчора відкривала вогонь працівники МВС можуть зробити припущення, що далі звіривши відео/фото матеріали або за візуальними ознаками вони можуть затримати особу для встановлення подій і винесення вердикту, щодо причетності цієї особи до того чи іншого порушення, або простувати це і відпустити її.

Але хочу зауважити на момент вашого затримання відкритої кримінальної справи не було, тому ознайомитись з доказами вашого затримання чи інших порушень не було можливим. Тому затримання на цій основі вважаю не вірним. Вам буде виплачена компенсація у вигляді 1 000 000 грн за предмети які ви втратили та видані розшуки. З працівниками МВС буде проведена бесіда, та перебіг кримінальної справи було взято під контроль.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі