В очікуванні Для Олега Галицького

Реєстрування
7 Сер 2024
Дописи
327
Реакції
420
Бали
478
1. Ваш нікнейм та ID:Мерічка Станкевич 10004
2. Нікнейм адміністратора: Кирило Хмельницький
3. Суть скарги:

Хочу отримати пояснення щодо передачі керування кришами клану «Авангард» адміністратором Кирилом Хмельницьким.

Прошу надати відповідь на наступні питання:

1. На якій підставі адміністратор Кирило Хмельницький передав керування кришами клану «Авангард»?

2. Яким правилом або рішенням адміністрації була передбачена така передача?

3. Хто саме прийняв остаточне рішення щодо передачі керування?

4. Чому, коли я особисто запитую адміністратора про підстави такого рішення, він замість відповіді просто виходить із голосового каналу?

5. Чому адміністратор уникає надання прямої відповіді на поставлене питання?

Прошу надати чітку та обґрунтовану відповідь по кожному з питань, а також пояснити, на підставі якого правила або повноважень було прийнято це рішення.

4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
5. Дата порушення
: 13.09.2026

Реєстрування
7 Сер 2024
Дописи
327
Реакції
420
Бали
478
Так як даний гравець Йосиф Морган отримав блокування на 7 днів через ситуацію, пов’язану з передачею нам криші, у мене виникає питання щодо подальших дій адміністрації.

На якій саме підставі було прийнято рішення передати кришу клану? Хотілося б отримати чітке пояснення: яке правило або пункт правил дозволяє адміністрації здійснювати таку передачу після того, як гравець отримав покарання?

Прошу надати конкретну відповідь із посиланням на відповідний пункт правил або регламенту, на підставі якого було прийнято це рішення.

Також прошу пояснити, чому криша була передана саме клану та хто приймав це рішення.

Очікую чіткої та обґрунтованої відповіді без уникнення питання.

Реєстрування
7 Сер 2024
Дописи
327
Реакції
420
Бали
478
Тобто, якщо, наприклад, клан Joker написав би на нас скаргу, що якимось чином були передані «криші», ви б так само просто передали їх цьому клану на підставі однієї скарги?

Тоді поясніть, будь ласка, за яким саме правилом або на якій підставі відбувається така передача?

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 1, Гостей: 0)

Угорі