Відмовлено Для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня бизнес

Новий гравець
Реєстрування
7 Кві 2026
Дописи
5
Реакції
2
Бали
58
1. Ваш нікнейм та ID: Максим Пітрасюк 242277
2. Нікнейм адміністратора: Паша Гончаров
3. Суть скарги: Прошу переглянути покарання, яке мені видав адміністратор Паша Гончаров за порушення пунктів 6.2.1 та 6.3.

На момент ситуації я перебував AFK у машині та не здійснював жодних дій. До мене під'їхали співробітники СБУ та почали взаємодіяти зі мною, незважаючи на те, що я перебував AFK. Наскільки мені відомо, за взаємодію з AFK-гравцем також передбачене покарання, однак співробітникам СБУ покарання видано не було.

Через деякий час до мене під'їхав ще один гравець та вбив мене, коли я все ще перебував AFK у машині. Після цього адміністратор Паша Гончаров видав покарання мені за 6.2.1 та 6.3, хоча з мого боку не було жодних активних дій чи порушень. Я просто перебував AFK у машині.

У результаті я отримав 140 хвилин ДМГ за ситуацію, у якій, з моєї сторони, порушення не було. При цьому гравці, які взаємодіяли з AFK-гравцем та згодом вбили мене, покарання, наскільки мені відомо, не отримали.

Прошу переглянути фіксацію адміністратора Паші Гончарова, щоб об'єктивно розібрати дану ситуацію.

Вважаю, що покарання було видано мені безпідставно, оскільки я перебував AFK і не здійснював жодних дій.

Також прошу розглянути питання щодо компенсації за 140 хвилин ДМГ, які я, на мою думку, відсидів безпідставно через неправильно видане покарання даним адміністратором.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
5. Дата порушення: 25.09.2026

Вкладення

• Снимок экрана (325).png
    Снимок экрана (325).png
    1.5 Mб · Перегляди: 9

Конор Стоун

.
Активний гравець
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,713
Реакції
705
Бали
409
Вітаю

Адміністратор вірно видав покарання відповідно до пунктів 6.2.1 та 6.3 за ситуацію, яка відбулася раніше та була зафіксована адміністратором.
Щодо взаємодії співробітників СБУ з вами під час перебування в AFK — якщо у вас є докази, ви можете подати окрему скаргу у відповідному розділі.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі