Відмовлено Для Олег Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ірина Дрім

02 | Західна Україна
Реєстрування
14 Гру 2023
Дописи
34
Реакції
22
Бали
11
1.для Олега Галицького
2.Іруся Дрім
3. Прошу перерозглянути бан який мені видали, а також догану на клан DreamTeam. Вчора адміністратор Соня Кєлліні видали мені бан до 13.06.2024р за мультиакаунти, яких в мене ніколи не було. Мною було подано скаргу про це, Ви, написати, що в мене є 3 акаунти. Я написала в техпідтримку, щоб вони мені хочаб сказали які акаунти, бо я про них не знаю, це акаунт Рома Барабан (це акаунт чоловіка на який він вже дуже давно не заходив, а тим більше не заходила, можна провірити коли в нього був останній вхід і з якого IP і буде видно що ми з ним разом грали і з різних ІР)
А також написали про акаунт Настя Макаровна (хто це я взагалі не знаю, навіть в грі ні разу не бачила такого ніку)
Прошу передивитись суть покарання або надайте мені докази, якими ви керуєтесь, коли виносите такі покарання. Все що потрібно надати мені зі свого боку кажіть, я надам, додатково можна звʼязатись зі мною в діскорді irusya_dream для обговорення даної ситуації, а також для надання додаткової інформації яка вам потрібно щоб переконатись, що в мене немає мультиакаунтів, а також зніміть догану з клану, так як блокування акаунта є безпідставним. Дякую за розуміння, очікую Вашу відповідь і відміну не провомірних покарань!

Вкладення

• IMG_1793.jpeg
    IMG_1793.jpeg
    3 Mб · Перегляди: 58
  • IMG_1794.png
    IMG_1794.png
    473.2 Кб · Перегляди: 56
  • IMG_1795.png
    IMG_1795.png
    879.9 Кб · Перегляди: 55
  • IMG_1800.png
    IMG_1800.png
    292.1 Кб · Перегляди: 60
  • IMG_1801.jpeg
    IMG_1801.jpeg
    567.8 Кб · Перегляди: 59

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,031
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Технічна підтримка підтвердила написані мною слова, що у вас є три облікові записи (2 про які вам повідомили у тех підтримці, а також ваш основний = 3 акаунти), що суперечить правилам проєкту тому ви отримали покарання.
Покарання у вигляді догани - видано коректно, так як ви як лідер отримали блокування.

Зверніться у даний розділ з проханням видалити усі мультиакаунти (2 штуки) та розблокувати основний акаунт - клік

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі