Вітаю!
Хочу дати відповідь на усі ваші запитання.
Шановний гравець, дякую вам дуже, що ви так сильно дбаєте про неофіційні організації та вважаєте мене таким поганим, це дуже чудово з вашої сторони, але давайте перейдемо вже щодо вашої скарги.
Як ви чудово хвалитесь, що займали посади ГС/ЗГС Неофу та як «активно працювали», наразі я отримав неоф у складі 145 кланів, хоча на той момент, коли я був ГС, їх було менше 100, із цих кланів 13 підлягають видаленню через те, що лідери не заходять у гру, декілька з них більше 5-6 місяців, усі інші - 2-3 місяці, а найменше - 1 місяць і +15 днів.
Також хочу нагадати, коли ви самостійно не могли вирішити будь-яку ситуацію, перебуваючи на посаді ГС Неофу, чи коли ви займали посаду ЗГС Неофу і не могли подати людину на адміністратора, відправляли її до ГС Неофу.
Щодо моєї роботи на С Неофі під час того, коли ГС Неофу був Олександр Клименко, хочу нагадати, що я тоді був ще й на посаді КА, тому час від часу розглядав скарги.
Також щодо ваших слів, «він щось робив, але то дуже рідко, та ще хочу зауважити, коли його щось стосується, він просто уникає цього» - я надавав відповідь ГС Неофу на той момент.
Щодо слідкуючих, а саме Андрія, Євгена, Янга і Рокси, чому вони були усі зняті, наразі причину, на жаль, не можу повідомити у межах конфіденційності, щодо одного слідкуючого наразі - певний час я впевнений, що цієї кількості вистачить, тому наразі немає потреби у такій кількості слідкуючих, оскільки ми справляємось із роботою.
Також щодо прострочених скарг, мене було призначено на посаду 16.08.2025 о 21:37, як думаєте, у мене був час розглядати скарги, оновлювати інформацію у розділі неоф у Discord, а також у таблицях? Також щодо останнього, чомусь ви їх не могли оновити, на жаль.
Щодо ваших слідкуючих, саме як ви їх призначали, я замітив, що щодо Андрія Мамаєва виникає питання - а він точно був повноцінним слідкуючим неофу? Оскільки, як я бачив, ролі «Слідкуючий Неоф» та тегу «С Неоф» не було, тому раджу наступного разу видавати все, щоб не виникало сумнівів.
Щодо причин, я надав відповіді всім, хто був зацікавлений у їхньому знятті.
Також щодо ваших слів, «повернути слідкуючих, тому що вони єдині, хто робив роботу, поки був ТВО ГС Неоф. Назар Іценко», якщо ви так говорите, то це означає, що при мені вони не виконували обов’язків слідкуючих, тому наразі не бачу сенсу у відновлені на дану посаду.
Надіюся, відповіді надав щодо цього.
Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА.