Даня Вейсс
Новий гравець
- Реєстрування
- 23 Лют 2023
- Дописи
- 13
- Реакції
- 2
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора: O-PANCH
- Особистий нікнейм: Вова Хаймер
- Суть скарги: вітаю шановний Пане Олег Галицький недавно зі мною трапилась дуже неприємна ситуація ви мене забанили за порушення правила 2.12 а саме ,, Забороняється продаж, передача, обмін ігрових / віртуальних товарів на реальні гроші / не ігрові предмети, продаж акаунтів, а також здійснення цих дій як на сервері, так і поза сервером.хотів би звернути увагу на те що ніяких передач, обмінів, продаж акаунтів, і віртів не було і не планувалось. якщо у вас є якісь пітвердження, або докази на те що саме я порушив правило 2.12 то прошу мені прид'явити я навіть готовий звязатись з вами в діскорді та обговорити цю справу. тому що я в собі впевнений на 100% що я в нічому не винен, і нічого я не порушуав. Пане Олег Галицький я в гру не заходив майже 2 тижні вирішив вчора пограти захожу а тут бац і бан на 6 тисяч днів дуже багато людей зараз потрапило в цю неприємну ситуацію та почали скаржитись на вас я знаю що ті люди в нічому не винні тому що вони в такій самій ситуації як я зараз, пане га вам реально немає чим зайнятись вже?? ви без причини побанили людей які в нічому не винні як це розуміти захотів забанив захотів не забанив??? як ви це поясните гравцям 02 серверу? прошу пояснити мені як це так) і прошу показати мені будьласка докази мого порушення де саме я порушив. discord: nalivayko_1380
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: