Розглянуто Для Пані ГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Оногі

Поважний гравець
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
453
Реакції
171
Бали
103
1. Ваш нікнейм: Дмитро Оногі 62502

2. Нікнейм адміністратора: ЗГС Держ

3. Суть скарги:
Порушення від Гравця (84692)

Вітаю, пане ГА!

Хочу повідомити вам про ситуацію, яка викликала в мене нерозуміння.

Я подав репорт щодо гравця, який, на мою думку, здійснював обхід системи АФК.

На цей репорт прибули два адміністратори — ЗГС Держ Олександр та Модератор Назар Нікітенко.

До роботи Модератора Назара Нікітенка я претензій не маю, адже він лише розпочинає свій шлях в адміністрації та набирається досвіду.

Основна претензія стосується саме ЗГС Держ Олександра.

Він повідомив, що допоможе з вирішенням ситуації, однак після цього залишив розгляд репорту та не довів його до кінця. Згодом він вийшов із гри, а про це мені повідомив інший адміністратор — Адам Квенті, якому я щиро вдячний за допомогу та небайдужість.

Також хочу звернути увагу на ще один момент. Я помітив, що на репорти, де необхідно перевірити можливе порушення правил, адміністрація не завжди реагує оперативно. Водночас на репорт із категорією «Я застряг» адміністратори прибули дуже швидко, але фактично допомоги я не отримав. Хотілося б, щоб усі репорти розглядалися однаково уважно та відповідально.

Прошу вас провести бесіду із ЗГС Держ Олександром щодо належного виконання своїх обов'язків. Також прошу перевірити дії гравця, який здійснював обхід системи АФК, та, у разі підтвердження порушення, видати йому відповідне покарання згідно з правилами сервера.

Дякую за увагу та сподіваюся на справедливий і об'єктивний розгляд мого звернення.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Тік

5. Дата порушення: 07.07.26

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,455
Реакції
749
Бали
253
Вітаю

Під час розгляду вашого звернення в адміністратора сталося вимкнення електроенергії, через що він не мав можливості довести перевірку до кінця.

Після відновлення електропостачання ситуацію було перевірено, а гравцю, який порушив правила, було видано покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі