Схвалено Для П.Коваленко або Тех.Адміністрації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Тюнік

Ветеран
Реєстрування
2 Лип 2024
Дописи
13
Реакції
35
Бали
16
Нікнейм адміністратора: Артем Українець
Особистий нікнейм: Ілля Тюнік
Суть скарги: Здрастуйте шановна адміністрація, вже якраз мені скасовують скаргу на адміністратора з ніком Артем Українець, хоча він порушив пару речей. Отже перше - я був звільнений з ЗСУ 11.07.2024 приблизно о пів на 14 за Київським часом, хочу сказати, що адмін є НонРП персонажем і ніяк не може впливати на РП без обхідності, на мою особисту думку я думаю що я звільнений по НонРП, і сам адміністратор порушив це правило. Друге - Я отримав мут через "Образа гравців (скарга)", хоча жодних скарг на мене ніколи не було на форумі, адже я чесний гравець.

Я обзивав тільки Максима Алмазова за те, що той раніше тягнув фракцію ЗСУ вниз, і обзивав я його тільки в дискорді, а ніяк у грі, що могло вплинути на РП процес і не тільки. був виданий хибно, адже знову ж таки не можна каламутити гравців на свою думку, також я володію інформацією, що даному адміністратору видати мені мут дозволив Максим Алмазов, що теж не правильно, тому що знову каламутити або банити або карати гравців на свою думку не можна без прямих доказів. це відбувалося в грі, або якщо немає скарг на форумі.

Мені б хотілося щоб адміністрація вище розглянула мою скаргу, адже ця, написана адекватно. а адмін – НонРП персонаж, який також без необхідності не може втручатися у РП. Що щодо звільнення? Знову ж таки, за правилами РП відігравання до мене повинен був підійти лідер фракції або будь-який полковник, наприклад, розігравши РП, так що він порвав мій контракт і забрав військову форму, а не просто написав причину. Шановні адміністратори вище, я хочу щоб ви розглянули цю скаргу на адміністратора "Артем Українець" і вирішили що робити, не хочу нікого ображати, але я згоден з людьми, які раніше подавали скарги, що Артем некомпетентний, а також став по блату. Спасибі якщо ви розглянете мою скаргу і ми зможемо все вирішити мирним шляхом, також я хотів би поговорити в дискорді з одним з вищих адміністраторів які прочитають дану скаргу, мій дискорд: Altruist або fredsman0 ; Дякую тому хто зв'яжеться зі мною за бажанням і все мені пояснить у чому я не правий. Бажаю адміністрації гарного дня, дякую.

З повагою,
Ілля Тюнік.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: 11.07.2024 - 16.07.2024

Максим Алмазов

Полковник ДКВС | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
745
Реакції
935
Бали
153
Вітаю, на мою думку це:
1. Флуд темами
2. Злив Адміністрації.

Відповідь ви отримали Ось тут та Ось тут

Ілля Тюнік

Ветеран
Реєстрування
2 Лип 2024
Дописи
13
Реакції
35
Бали
16
Вітаю, на мою думку це:
1. Флуд темами
2. Злив Адміністрації.

Відповідь ви отримали Ось тут та Ось тут
Хочу вам сказати що це не злив адміністрації, адміністратор порушив правила РП процесу, тож це є скарга, де я хочу знати, в чому я не правий, якщо адмін це НонРП персонаж, і без необхідності, не може вліяти на РП.

Ілля Тюнік

Ветеран
Реєстрування
2 Лип 2024
Дописи
13
Реакції
35
Бали
16

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,530
Реакції
3,101
Бали
253
Доброго вечора шановний гравець!
- Головний слідкуючий за державними організаціями в праві звільняти гравців, схиляючись на думку лідера/заступника, або особисту.
Обговоривши ситуацію з Артемом та лідером ЗСУ, обидва прийшли до висновку, що хочуть звільнити Вас за довірою втрати

З приводу отримання муту, Вам було видано компенсацію за помилокве покарання, більше подібних ситуацій не виникне

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі