Зачинено Для СЕРГІЯ КОВАЛЕНКО // Правила ловлі майна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Томми Джери

Активний
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
155
Реакції
171
Бали
46
1.Нікнейм адміністратора:

Андрій Блащина​

2.Особистий нікнейм: Томми Джери (на 02)

3.Суть скарги:

Скаргу вже подано вдруге, але я хочу наголосити на необхідності єдиних правил для всіх серверів. Я вважаю, що ГА не повинні нести відповідальність за дії ЗГА. Важливо, щоб правила були чіткими, зрозумілими й однаковими для всіх — не лише для гравців, а й для всієї адміністрації.

Звертаюся особисто до Сергія Коваленка з питанням: чому один ГА діє певним чином, а інший — інакше в межах одного й того ж проєкту? Це створює плутанину й ставить під сумнів єдині правила, які ви ж і написали. Прошу вирішити це питання та встановити чіткі й прозорі правила для всіх.

24.12.2024 на сервері 01 відбувся зліт вілли Око адміністрація спостерігала за зльтом, проте деякі гравці почали стріляти, порушуючи правила, а саме — вбивали інших гравців, що можна кваліфікувати як МДМ. Незважаючи на це, віллу не було конфісковано. У офіційній відповіді ЗГА 01 зазначалося:

"Вітаю, гравці під час ДМ були заблоковані, зловила людина, яка до цього відношення не має і показувала свій откат." скрін тут

Однак 16.10.2024 на сервері 02 у мене була схожа ситуація: я зловив котедж 6 рівня у місті Вишневе, продав його за 105,000,000 , але продаж було відкатано, а котедж відправлено на аукціон. Причиною стало те, що гравець Тимурка Гаджимагомедов зайшов зі свого твінк аккаунту Терор Травматові вбив трьох гравців. скарга тут

Хоча я також не мав жодного відношення до дій Тимурки, конфіскація була здійснена. Вважаю це несправедливим, адже у випадку з віллою "Око" аналогічні порушення не призвели до конфіскації, хоча адміністрація заявила, що нерухомість отримала людина, яка "не мала відношення до порушень". Також адмістратор який перебував на зльоті Таїсія Сівцова стверджувала що нерухомість буде кофіскована.

Я подав скаргу на дії адміністрації, але її розгляд затягнувся на 4 дні. ЗГА не дав чіткої відповіді та закрив скаргу без належного вирішення. Відеодокази, які я надав згодом для підтвердження своєї правоти, були проігноровані, а на мої повідомлення протягом трьох днів не було жодної відповіді.

Я вважаю, що ЗГА повинен допомагати у вирішенні конфліктних ситуацій, а не ігнорувати гравців. Незрозуміло, чому в одних випадках нерухомість конфіскують, а в інших — ні. Це створює враження вибірковості в діях адміністрації.

Прошу:

1. Провести бесіду з ГА та ЗГА всіх серверів для створення однакових правил, які будуть справедливими для всіх гравців.
  2. Забезпечити комфортні умови гри для всіх учасників, незалежно від їхнього статусу чи сервера. Неприпустимо, щоб гравці залучали своїх знайомих для вбивства більшої частини конкурентів, що створює несправедливі умови для чесної гри.
  3. Переглянути ситуацію з моїм конфіскованим котеджем або віллою "Око". Я пропоную компенсувати вартість конфіскованого котеджу з казни сервера 02 у розмірі суми, за яку він був проданий, або відкатити продаж вілли "Око" на сервері 01 та виставити її на аукціон щоб для всіх правили були рівні.
  4. Провести бесіду з ЗГА сервера 01, оскільки я вважаю, що ЗГА повинен допомагати гравцям, а не розглядати скарги та не надавати відповідей протягом тижня.
Єдині та справедливі правила дозволять уникнути подібних ситуацій у майбутньому, а також збережуть довіру гравців до адміністрації проєкту.

4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):скрін з оп зга 01, скарга на віллу око тут та тут, скарга на ситуація 16.10.2024 тут, перша скарга тут
5.Дата походження: 24.12.2024

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю! Дії адміністрації 01 серверу корректні та чіткі. Якщо Ви не погоджуєтесь з діями якогось адміністратора, то Ви можете написати скаргу саме на тому сервері, та на того адміністратора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі