Розглянуто Для СЕРГІЯ КОВАЛЕНКО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віллі Клауд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лис 2023
Дописи
237
Реакції
463
Бали
68
Нікнейм адміністратора: Вікторія Кизима

Особистий нікнейм: Віллі Клауд

Суть скарги: Сьогодні о 19:00 відбувся зліт Аптеки в м.Харків,де його піймав гравець Діма Константинов (не памʼятаю), після зльоту я запропонував йому нормальну суму грошей а саме 45кк, відповідно гравець дав згоду і я придбав бізнес.

Тут телепортується Вікторія Кизима і вимагає від цього гравця фрапс, з контексту розумію що в нього його немає. І ось Вікторія починає говорити що в гравця гроші заберуть і конфіскують бізнес в мене(хоча,нагадую,купив я його за нормально кошти і без порушень). Я ставлю запитання чи повернуть мені мої кошти, на що Вікторія дає відповідь -«Будемо дивитись,розбиратись». Після цих слів я розумію що можу не отримати свої кошти назад і погоджуюсь повернути гравцю СВІЙ бізнес за ті самі 45кк. Після всього цього,я залишаюсь незадоволеним і вирішую пошукати правило «конфіскації майна у гравця,який придбав його в особи яка зловила це майно на зльоті» і не бачу про це взагалі нічого в розділі про правила. Я викликав декількох адміністраторів і запитав чи повинен я повертати бізнес/чи можуть в мене його забрати і всі адміністратори дали відповідь що в гравця,який зловив бізнес мали просто забрати КОШТИ, а не в мене мій бізнес. Я розумію що можуть бути прогалини в правилах,але я граю тут вже більше року і коли ставалась подібна ситуація то просто забирали кошти в людини в якої не було фрапсу. Тому прошу допомогти розібратись мені в цій ситуації і якщо я правий видати компенсацію/повернути бізнес.

( так же согласен на разговор в Дискоде чтобы выяснить ситуацию)

Дякую за розуміння!

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць

Дата походження: 26.12.2024

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

Спираючись на Правила ловлі майна, а саме пункт 1.11. Під час зльоту майна вести фрапс (запис екрана) від першого лиця та зберігати до 3 діб. | Покарання на розсуд головної адміністрації

З цього Головною адміністрацією було прийнято рішення вилучити бізнес у вас та повернути кошти, оскільки бізнес був отримано не за правилами

З приводу компенсації вам її не буде видано, гроші за які ви купили бізнес були повернуті вам назад гравцем.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі